5 profi tanács lakberendezőktől, amit ritkán osztanak meg
2017. szeptember 13. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 profi tanács lakberendezőktől, amit ritkán osztanak meg

Ismerje meg a lakberendezés legbelsőbb titkait!

Egyre gyakoribb, hogy valaki lakberendezőhöz forduljon tanácsért, de van 5 dolog, amit ezek a profi szakemberek most megosztanak Önnel, mert nagyon jól tudják, hogy egy ingatlanból csak úgy lesz otthon, hogy ha a tulajdonosa is tisztában van ezekkel.

  1. A hitelességről

Egy otthon akkor fog boldogságot sugározni, ha Ön is boldognak érzi magát benne. Ekkor fog működni a dolog. Ha vonzza az embereket, a barátokat, a családot, ha igazán az életről szól, akkor mindenki úgy érzi majd, hogy jól van berendezve az otthona. Ha semmit nem lehet megfogni, ha mindenre vaskalapos szabályok vannak, akkor senki sem fogja magát jól érezni benne.

Kép forrása: http://decorstars.ru/wp-content/uploads/2016/01/korichnevoe-kreslo1.jpg

  1. Hozza ki a nappaliból a legtöbbet

A nappali az otthon szíve, központja. Sokan úgy gondolják, hogy itt semlegesnek kell lenniük a berendezést illetően, hiszen itt fogadják a vendégeket. Sokszor a háló, a dolgozó vagy a gyerekszoba sokkal személyesebb, meghittebb. De a nappali az a hely, ahol a legtöbbet vagyunk, így nyugodtan engedjük meg magunknak, hogy ez a terület is személyes legyen.

  1. Az igazán lényegi dolog

Minden otthonban legyen egy igazán kényelmes ágya az ott lakóknak. Lehet, hogy ez alapvető állításnak hangzik, de a tapasztalatok szerint nem az. Még ha kevés is a hely, valahogy találjuk meg a megoldást arra, hogy mindenki kényelmesen és a megfelelő módon ki tudja magát pihenni. Máris sokkal jobban fog tetszeni a lakás, szívesebben töltünk benne időt.

  1. Találja meg a saját stílusát

Ne csak arról döntsön, hogyan nézzen ki az otthona, arra is figyeljen, hogyan érzi magát a különböző helyiségekben. Ha egy helyiségben nyugodt, csendes atmoszférát szeretne, az teljesen más stílust követel, mint egy energiadús, vidám helyiség. Érdemes úgy benyitni egy helyiségbe, hogy az érzéseit figyeli közben.

Kép forrása: http://cdn.home-designing.com/wp-content/uploads/2013/07/house-and-courtyard.jpg

  1. A lakberendezés szabályai

Nem kell túl komolyan venni ezeket a szabályokat, nyugodtan szegje meg mindet, ha éppen ahhoz van kedve, és úgy érzi, sokkal jobban be tudná rendezni az otthonát a szabályok felrúgásával. Ne erőltessen magára semmit, csak azért, mert a lakberendező azt mondta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9112796650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása