3 egyszerű ötlet, amivel azonnal tavaszt varázsol az otthonába
2018. március 07. írta: Minden, ami lakásfelújítás

3 egyszerű ötlet, amivel azonnal tavaszt varázsol az otthonába

Ha már alig várja, hogy végleg vége legyen a télnek, akkor van 3 ötletünk, amivel felderítheti az otthonát és a lelkét, és könnyebben telik a várakozás az igazi tavaszra.

  1. Pucolja meg az ablakokat és mossa ki a függönyöket

A téli depresszió egyik leggyakoribb oka a fényhiány. Nem véletlen, hogy nagyanyáink a húsvét előtti időszakban nagytakarítást végeztek minden évben. Hagyományosan tényleg a húsvét előtti hétvégék a nagytakarítások ideje, de az ablakpucolást nyugodtan előbbre hozhatjuk. Ugyanis jelentős változást jelenthetnek a tiszta ablakok, és amikor a frissen mosott függönyökből árad a finom illat, senki nem fog búslakodni.

  1. Tegye rendbe a kamrát és a hűtőt

Ennek a tanácsnak nem is a rendrakás a lényege, hanem az, hogy megszabaduljon azoktól a felhalmozott édességektől, nassolnivalóktól, üres kalóriáktól, amiket a téli időszakban hajlamosak vagyunk felhalmozni. Ha így tesz, a tavaszt csábítások nélkül kezdheti, és biztosan egészségesebbnek, könnyebbnek fogja magát érezni.

  1. Tegyen rendbe egy olyan zugot, ami bosszantja

Van olyan része az otthonának, amit inkább nem is akar látni? Ha vesz egy nagy levegőt, és rendbe teszi például az íróasztalt, a dolgozószobát, a ruhásszekrényt, a konyhaszekrényt vagy a tárolót, biztosan jobb kedvre fog derülni és nyugodt szívvel fogja várni a tavaszt.

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7413692674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása