5 trend, amit a lakberendezők sosem szeretnének viszontlátni
2018. március 14. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 trend, amit a lakberendezők sosem szeretnének viszontlátni

Divatok jönnek és mennek a lakberendezésben, de van pár olyan trend, amit a lakberendezők sosem szeretnének viszontlátni. Ebből mutatunk most ötöt, ami tényleg közkedvelt volt a maga idejében. Persze aztán ki tudja? Lehet, hogy pár év múlva pont ezek lesznek a legmenőbb ötletek -- és ez ellen a szakértők sem tehetnek semmit.

  1. A „mediterrán stílus” tobzódása

Sokan szeretik a mediterrán stílust, de ha túlzásba viszik, az tényleg visszatetsző lehet. Ez az irányvonal mindig is divatos lesz a mediterrán életstílus népszerűsége miatt, de arra tényleg fordítsunk figyelmet, hogy csak néhány elemet emeljünk át, ha nem mediterrán vidéken élünk.

  1. Lambéria

Hatalmas divat volt a faborítás a falakon. Megosztó ez a téma, a legtöbb embernek nem tetszik, de vannak, akik kedvelik, és sosem cserélnék le egy sima festékre vagy tapétára. Tényleg ódivatúnak érződik ez a megoldás, mai szemmel elképesztő, hogy mennyire elterjedt a világon.

  1. Szőnyegek a fürdőben és wc-ülőke huzat

Hogy mennyire higiénikus ez a megoldás, az eléggé kérdéses, de tény, hogy igen elterjedt divat volt mindenféle anyaggal bevonni a fürdőszobai felületeket, nem beszélve a wc-ülőkéről és a tetejéről.

  1. Szalagfüggöny

Irodákban jó megoldás, de egy lakásban ridegséget áraszt és egyáltalán nem praktikus. Maradjunk inkább a függönyöknél és a rolóknál.

  1. Szivacsfestés

Sokan élték ki a kreativitásukat a szivacsfestésben, de manapság elavultnak tűnik ez a technika, és talán végleg búcsút inthetünk ennek a pepecselős megoldásnak.

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5613700198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása