8 ötlet, és extra sok helye lesz a kis fürdőszobában
2018. április 04. írta: Minden, ami lakásfelújítás

8 ötlet, és extra sok helye lesz a kis fürdőszobában

A tárolás általában mindenhol gondot jelent, de egy kis fürdőszobában különösen. Olyan sok kis apróságnak kell helyet találni: smink, borotvák, hajkefék, toalettpapír... Ezekből muszáj betárolni, de hova pakoljuk el mind? Ha a fürdőszobájában egyre nagyobb a zűrzavar és a rumli, akkor ez a 8 módszer tetszeni fog Önnek. Nézze meg, hogyan nyerhet extra tárolóhelyet a kis fürdőszobában.

  1. Ha nem lehet megoldani, hogy fürdőszobaszekrénye legyen, tegyen a tükör alá, a mosdó fölé polcokat, hogy könnyebben hozzáférhessen a naponta használatos tárgyakhoz.

  2. Ne hagyja figyelmen kívül a helyet a WC felett. Ide felszerelhet kisszekrényt, vagy néhány polcot, esetleg elég egy kosár is a WC-tartály tetejére a piperecikkeknek, toalettpapírnak.

  3. Szereljen fel fűszertartó polcot a falra. Keskenysége miatt kevés helyet foglal el, viszont kiválóan megfelel a sminkkészleteknek, apróságoknak.

  4. Nincs hely a törülközőtartónak? Szereljen fel pár sínt az ajtó hátuljára. 

  5. Remek ötlet az ajtó feletti részt kihasználni: erre a polcra kerülhetnek azok a dolgok, amik nem kellenek minden nap.

  6. Ha a hajszárítót a szekrényajtó belsejébe akasztja, nemcsak helyet, hanem időt is megtakarít, mert sokkal könnyebb lesz megtalálni, amikor használni akarja, és gyorsabban el is pakolhatja. Extra tipp: egy újságtartó is betöltheti ugyanezt a funkciót. 

  7. A szekrények belsejébe tett fiókok maximalizálják a tárhelyet... és ha átlátszó dobozokat használ, sokkal könnyebb lesz megtalálni a kis tárgyakat.

  8. Bámulatos, mennyi dolog elfér egy nagyon keskeny szekrénybe. Érdemes olyat választani, aminek fiókjai vannak, mert így nem kell kihúzni az egészet minden alkalommal, amikor ki akar venni valamit.

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5613769824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efi 2018.04.05. 12:49:26

Milyen wc felett? A legelső, amit ki kell vágni a fürdőből, az a wc. Nem tudom ki volt az a degenerált, aki először kitalálta, hogy zuhanyzás alatt szívni kell más bűzét, meg nem lehet kezet mosni, mert a másik a wc-n, tehát a fürdőben éppen szül.

Beer Monster 2018.04.05. 12:49:45

Na vajon miért nem raknak a tükör alá, a mosdó fölé polcot?
Mert aki lehajol, hogy megmossa az arcát, az utána a következő mozdulattal le is veri.
süti beállítások módosítása