3 x 50 000 Ft értékű építőipari vásárlási utalvány, ami jól jöhet a lakásfelújításához!
2016. március 22. írta: Mapei Admin

3 x 50 000 Ft értékű építőipari vásárlási utalvány, ami jól jöhet a lakásfelújításához!

Ehhez nem kell mást tennie, mint részt vennie a Nagy Lakásfelújító Tesztünkben! Mi ez a teszt és hogyan nyerhet vásárlási utalványt?

Indítsa el otthonát a „gyógyulás” útján!
Ismerje meg otthona kórtörténetét, majd ha ez megvan, akkor mi már tudjuk mi a terápia, mi a „betegség” orvossága a gyógyuláshoz

Hogyan ismerheti meg otthona jelenlegi állapotát?

Nagy lakásfelújító teszt 2016!

Azoknak, akik szeretnének költséget csökkenteni és azoknak, akiknek fáj a lakásrezsi költségük, és szeretnének tenni ez ellen, de nem tudják, hogyan induljanak el, és mi a helyes útvonal egy felújítási folyamatban…

2016 év eleje nagy lendületet adott az új lakásépítésben gondolkodóknak.
A Családi Otthonteremtési kedvezmény sokak fejében elindította gondolatot abban az irányban, hogy új házat építsen magának. Az idő előrehaladtával azonban kiderült, hogy az új építés csak azoknak lesz megoldás, akik a feltételeknek is megfelelnek.

Van idehaza közel 2,7 millió családi ház, aminek közel 70%-a megérett a felújításra, energiahatékony beruházás elvégzésére, és nem érhető el tulajdonosaiknak a CSOK. A Mapei Kft., a Zöld Otthont Mindenkinek, a Weishaupt és a KNAUF INSULATION úgy gondolta, hogy nekik segítünk abban, hogy el tudjanak indulni, hogy megtegyék az első – kedvező költségű - lépéseket az energiahatékony felújítás során.

Nézze meg a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr348492908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása