Még van idő, hogy rendbe hozza a teraszát a nyár beköszönte előtt!
2016. május 20. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Még van idő, hogy rendbe hozza a teraszát a nyár beköszönte előtt!

Íme, 10 egyszerű és gyors lépés, és az egész nyarat boldogan tölti a család a teraszon, ahelyett hogy bosszankodnának a feljövő burkolat vagy egy beázás miatt…

Sokan panaszolják, hogy a teraszuk burkolata csúnyán tönkrement. Jobb esetben csak kopog a járólap, rosszabb esetben már fel is jött, vagy éppen beázik a terasz. És sajnos a probléma nem szűnik meg magától, a helyzet pedig egyre rosszabb lesz.

A teraszburkolásnál fokozottan igaz, hogy nagyon körültekintően kell eljárni, és a megfelelő anyagokat kell felhasználni, így a burkolat nemcsak pár évig, hanem hosszú ideig lesz a tulajdonosok büszkesége.

68.jpg

(Kép forrása: http://www.ofdesign.net/wp-content/uploads/images/decoration-ideas-for-balcony-table-set-up-the-patio-at-home-nice-10-524675812.jpg)

Akár megelőzni szeretné a bajt, akár orvosolni a problémát, mindenképpen érdemes megnéznie videónkat a 10 egyszerű lépésről, és az egész nyarat a teraszon tölti a család! 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr178733990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása