3 szokatlan felújítási tipp, hogy ne legyen sablonos az otthona!
2017. október 11. írta: Minden, ami lakásfelújítás

3 szokatlan felújítási tipp, hogy ne legyen sablonos az otthona!

Ha unja már a fehér falakat nézni, a vajszínű csempétől bealszik, viszont igényes és előkelő megjelenésre vágyik otthon is, akkor van 3 szokatlan lakberendezési tippünk, amivel feldobhatja a helyiségeket. Ezekkel nem lőhet mellé, nem fogja megbánni két hét múlva, és rájuk sem fog unni a következő felújításig.

  1. A szürke IZGALMAS

A szürke szó hallatán azonnal egy semleges, távolságtartó szín jut az eszünkbe, pedig a szürke szín kifejezetten inspiráló is lehet. Kifinomultságot és rendet teremthetünk vele a lakás bármelyik részében. Sokan vallják a „kevesebb néha több” elvet, amelyet eddig a fehér színnel lehetett legjobban kifejezni otthonunkban. Az egyszerűség most új ruhát öltött: a szürke szín használatával az otthona modern és letisztult lesz. Ráadásul kiválóan érvényesülnek mellette a melegebb színek is, bátran használhat izgalmas színű kiegészítőket a szürke mellett.

  1. FELGYORSULT világ – MEGNYUGTATÓ otthon

Ahogyan a mindennapok egyre gyorsabbá és elfoglaltabbá válnak, úgy várjuk el az otthonunktól, hogy nyugodt és csendes legyen. Használjon nyers faszineket és a puha hatású földszineket, melyek megnyugtatóvá teszik az otthonát. A visszafogott árnyalatok mellett a különböző anyaghasználat is ajánlott. Figyeljen arra, hogy az anyagok harmonikusan megférjenek egymás mellett, erősítsék egymás természetes hatását. Így lesz megnyugtató, de egyben látványos és ezért izgalmas az otthona hangulata.

  1. Fémes csillogás: merjünk bátrak lenni

Érdekessé varázsolja otthonunkat az egy-egy arany, ezüst vagy lakk részlet, a fényes, metálos felületek. Az ilyen felületekre eső fény folyton más és más megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. Ne ódzkodjon az ilyen burkolatoktól a felújítás során, mert ezzel az apró trükkel egyedi és megunhatatlan lesz az otthona.
 Képek forrása: Mapei Krónika 52, 6-8. oldal

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr6012931131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása