Íme, a 7 legfrissebb trend a lakberendezésben
2017. december 27. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Íme, a 7 legfrissebb trend a lakberendezésben

Érdemes végigtekinteni, mi az, ami idén a lakberendezők szerint is divatos és friss. Persze nem kell azonnal minden helyiséget a legújabb trendek szerint berendezni, de sokat lehet tanulni ezekből az ötletekből: nézze meg, mik a trendek, és ami tetszik, valósítsa meg -- a lehetőségekre szabottan.

Néhány trend régi ismerősként köszön vissza, pár ötlet pedig elsőre meglepőnek hat, de minél többet nézzük, annál inkább tetszik!

Mutatjuk is a 7 legkedveltebb újdonságot:

Kifinomult pasztellszínek a hálószobában

Sötét zöld a konyhában

Púderszín bármelyik helyiségben

Bársonykárpit a bútorokon 

Lekerekített bútorok

Fonott anyagok használata dekorációs célból

Visszatérőben a terrakotta burkolat

A cikk a businessinsider.com, a bestinteriordesigners.eu és a countryliving.com írásai alapján készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8613471981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

commentes nikk 2018.01.11. 08:49:34

Ez egyébként hogy megy? Valaki ül valahol, kitalálja, hogy ma déltől a rózsaszín fal a divat, leírja valahova, és akkor utána az már a divat? Ki mondja meg ezeket a dolgokat? És mit számít mindez? És ha átalakítom a lakásom a divat szerint, akkor fél év múlva alakíthatom megint, mert akkor meg más a divat?
süti beállítások módosítása