Derűs és stílusos konyhát szeretne? Íme, 3+1 könnyen követhető titok
2018. augusztus 01. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Derűs és stílusos konyhát szeretne? Íme, 3+1 könnyen követhető titok

Minimalizmus és gyakorlatias elrendezés – ez kell minden konyhának! Bátran fordulhatunk a skandináv példákhoz: ezeknek a konyháknak van 3+1 olyan titkuk, amit Ön is könnyen elleshet és megvalósíthat az otthonában.

1.     Törekedjen a letisztultságra és nyitott terekre

Ez a két kulcsfontosságú elem segít abban, hogy derűs, békés hangulatot árasszon a konyhánk, és biztosan leszámoljunk a felhalmozódó rendetlenséggel, még mielőtt eluralkodna a helyiségen.

2.     Keverje a régit és az újat

A legmodernebb konyhai berendezések jól mutatnak a nagymamától örökölt étkészlet mellett, kísérletezzünk bátran! Így egyszerre lesz a konyha modern és személyes, melegséget árasztó.

3.     Vigye be a természetet

Találja meg minden évszakban, hogy milyen növénnyel, gyümölccsel dobhatja fel a konyha hangulatát. Örökzöldek, zöldségek, idénygyümölcsök és virágok… virágok minden mennyiségben!

+1. Provokáljon

Erről se feledkezzen meg! Lehet a fehér az uralkodó szín, és jellemezheti a konyhát a rendezettség, a letisztultság és a minimalizmus, de ettől még rémisztően unalmas lesz a helyiség. Keressen színes, mintás kiegészítőket és egyedi berendezési tárgyakat, amik garantálják, hogy ne egy steril műtőben érezzük magunkat.

Lássuk, az alábbi 12 példa hogyan valósítja meg mindezt.

(Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr6514122469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása