Tágasabbnak érződik a szoba ettől az egyszerű lakberendezési ötlettől
2018. augusztus 22. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Tágasabbnak érződik a szoba ettől az egyszerű lakberendezési ötlettől

Hihetetlenül egyszerű az a lakberendezési trükk, amitől nagyobbnak fogja érezni a kisebb helyiségeket is. Ráadásul olyan megoldásról van szó, ami a szobáknak izgalmas és modern hangulatot ad.

A színek erejéről van szó. Ha a fal mellett álló bútorokat olyan színűre festjük, mint a falat, hirtelen úgy fogjuk érezni, mintha beépített bútorokról lenne szó, vagy mintha ott sem lennének ezek a berendezési tárgyak – és ezzel sokkal tágasabbnak fogjuk érezni a helyiséget is.

Mutatunk pár példát, amiből kiderül, hogyan lehet mindezt megvalósítani úgy, hogy közben a szoba is korszerű, érdekes hangulatot kapjon.

A példákban találhatunk sötétebb színű megoldásokat, de láthatunk megoldást arra is, amikor egy fehér tónusú szoba lesz még tágasabb a fehér szekrénytől. Még az kisebb méretű tárgyak lefestésénél is működik a trükk, erre egy szék példáját hoztuk. (A galéria megnyitásához kattints a képre!)

 (Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr714180829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KMJudit · http://multidezoepiteszet.blog.hu 2018.08.22. 08:16:16

na, ez egy jó tipp, köszi! nálunk a falak fehérek, nyilván a bútorokat nem fogom lecserélni mindet fehérre, az nekem sok lenne, de a polcokon már elgondolkozom :)
süti beállítások módosítása