Ez a lakás olyan, mint egy ölelés: nézze meg az inspiráló részleteket!
2018. szeptember 19. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ez a lakás olyan, mint egy ölelés: nézze meg az inspiráló részleteket!

Ez a Los Angeles-i lakás hihetetlen inspiráció forrása azoknak, akik szeretnék a természet érzését becsempészni az otthonukba. A napfényes lakásban életre kelnek a kiegészítők, elképesztő a növények, a dekortárgyak, a tapéta és a színek harmóniája.

És a jó hír, hogy ezeket a tippeket bárki beillesztheti a saját otthonába is. Lássuk az inspiráló részleteket!

A nappali, a konyha és az étkező jól elkülöníthető területek, de mégis egységes a megjelenés. A természetes színeknek (barna, kék, zöld) jó hátteret adnak a fehér falak, amelyek összetartják a teret.

Jó ötlet a nappali és a konyha közötti fal, amibe egy tálalóablakot nyitottak, így egy köztes megoldást alakítottak ki: el is van szeparálva a konyha, de mégis van kapcsolat a két helyiség között.

 

A nappaliban is a visszafogott színek dominálnak, a kék és a sárga a kiegészítő tárgyakon jelenik meg (párnák, nagy kép a falon). Visszatérő motívum a lakásban a madárminta, ez is inspirálhat minket: ha van egy kedvenc motívumunk, próbáljuk megjeleníteni ízlésesen, többféle formában. A természet becsempészésének egyik módja, ha cserepes virágokat helyezünk el sokfelé a szobában.

Az ebédlő érdekessége az egyik falat beborító tapéta, ami szintén a természetet hozza be a lakásba. A semleges színű fal és a bútorok megengedik, hogy a kiegészítők színei domináljanak.

A tulajdonosok a hálószobában is követték a már megismert lakberendezési tippeket: a fehér, semleges színű falak és bútorok, az élénk színű kiegészítők, a természetet ábrázoló kép és a cserepes virágok kiváló összhangot alkotnak, és kellemes érzetet keltenek.

És milyen tanácsot adna a többi lakástulajdonosnak az, aki egy ilyen otthonban lakik? „Vegyék körül magukat olyan tárgyakkal, amik láttán jó kedvük lesz, amiktől mosolyogni támad kedvük. Mert így sokkal könnyebb lesz a kintről hozott fáradtságot, idegességet a belépéskor elfelejteni.”

(Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5014227413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása