Rendhagyó lakberendezési tippek a világ legjobb színésznőjétől
2018. október 10. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Rendhagyó lakberendezési tippek a világ legjobb színésznőjétől

Meryl Streep New York-i otthonát járhatjuk most be képeken, mert a színésznő úgy döntött, Los Angeles-be költözik és eladja ezt az álomszép lakást. Ha a potenciális vevőkörbe nem is tartozunk bele, érdemes megnézni a fotókat, és közben pár egyedi lakberendezési tippet ellesni a művésznőtől.

Letisztult, visszafogott stílus jellemzi a lakást, szellős és modern, aki ezt a típusú lakberendezést szereti, biztosan talál magának pár jó ötletet a saját otthonához.

A nappalit a modern stílusú képek uralják, a berendezés visszafogott, natúr színeit a párnák és egyéb kiegészítők színfoltjai teszik mozgalmassá.

Egy másik szobában a hatalmas méretű kép uralja a teret, a sárga növények visznek színt a helyiségbe, a meglepően halvány árnyalatú berendezési tárgyak tágas érzetet adnak a szobának.

Ilyen egyszerűen meg lehet oldani egy privát zugot: a meghitt hangulatú helyiségben sok szín és minta keveredik, de ízléses kombinációban, a fehér falak harmonikus keretet adnak a szobának. 

A konyhában is a fehér szín dominál, a tágas helyiséget még nagyobbnak érezzük ezáltal.

Az ebédlő hangulatát a nagyméretű modern stílusú képek uralják, a két türkiz padlóváza izgalmas lezárása a helyiségnek, és összhangban van az érdekes csillárral.

A fürdőszobát a növények uralják, na és persze a már megszokott fehér szín.

A képek a vendégfürdőből sem hiányozhatnak.

Nem túl széles a terasz, de a növényeknek azért van hely! A visszafogott stílus itt is kézzelfogható.

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8314280797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása