Több helyet szeretne a nappaliban? Íme, 5 okos módszer!
2018. október 24. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Több helyet szeretne a nappaliban? Íme, 5 okos módszer!

Kisméretű nappalikban nem ritka, hogy a lakók lemondanak a hagyományos dohányzóasztalról, csak hogy egy kicsit több hely legyen egy extra széknek vagy kettőnek. De így persze felmerül a kérdés: hova tegyük a tányérokat, poharakat, távirányítót, zsebkendős dobozt? Íme, 5 okos módszer, ami helytakarékosan oldja meg ezt a kérdést.

kepkivagas2.PNG

  1. A varázslatos C-asztalt pontosan erre a problémára találták ki. Étkezési célokra, munkafelületnek kiváló, és ha nem használja, elég csak a kanapé mellé tolni, semmi helyet nem foglal el a kicsi szobában.

kepkivagas3.PNG

2. Az egymásba tolható asztalok is sok lehetőséget rejtenek: ha vendégséget rendez, több felületet nyerhet az asztalok széthúzásával, de ha a hétköznapokban inkább helyre van szüksége, egyszerűen egymásba rejtheti őket.

kepkivagas4.PNG

3. Ha a kanapé az ablakpárkány mellett található, fúrjon fel egy rövid polcot, amely az ablakkeret mentén halad, és ami egy-két pohárnak kiválóan megfelel.

kepkivagas5.PNG

4. Még a legapróbb nappali sem fogja hiányolni azt a néhány centiméternyi helyet, amelyet a kanapé háttámlája mögé helyezett polc Extra tipp: legyen egymás alatt két polc, a keskenyebbik megfelelő rejtekhely lehet a távirányítóknak.

idainteriorlifestyle_com-.jpg

5. Az ülőkék többféle funkcióra is tökéletesek. Lehetnek kisasztalkák a poharaknak, egymás mellé állítva nagyobb felületet kapunk, növényeket is lehet rajtuk tartani, de a vendégeket is le lehet rájuk ültetni, ha úgy adódik. Ha pedig nem használjuk őket, egy sarokban egyszerűen csak egymásra halmozzuk a darabokat.

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan származnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr6414297623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása