Ön bevállalná? Elképesztően merész tapétaötletek a lakás minden helyiségébe.
2018. november 07. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ön bevállalná? Elképesztően merész tapétaötletek a lakás minden helyiségébe.

Van, amikor a tapéta önmagában egy dekorációs elem, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Most mutatunk néhány olyan inspiráló ötletet, amely első pillantásra igencsak felborzolják a kedélyeket. De nézze meg egy kicsit alaposabban, és látni fogja, hogy a merész döntés a lehető legtöbbet hozhatja ki egy helyiségből.

Túl sok? Pont jó? Azonnal beköltözne? Döntsön Ön!

Előszoba: az egyik legunalmasabb helyiség, ahol a lehető legrövidebb időt töltjük. Miért is ne lehetne bátor színekkel és mintákkal érdekessé tenni?

Konyha: ide biztosan lemosható tapétát kell választani, kivéve, ha egy váratlan ötlettel a plafont tapétázzuk le, mint az egyik példánkban. 

Ebédlő: merész választásokkal egy étkezés sem fog unalomba fúlni, a vendégek biztosan szóvá teszik a tapétát.

Nappali: jellemzően nem az összes falat tapétázták ki a tulajdonosok a mozgalmas mintákkal, így viszont izgalmas és nem nyomasztó lett az összhatás.

Dolgozósarok: egy dolgozósarkot is ki lehet emelni a jól eltalált tapétával, mint a példánkon is látszik.

Fürdőszoba: igen merész választásokat láthatunk a példákon, de valamiért mégis működnek. Itt sem töltünk rengeteg időt, miért ne lehetne feldobni a helyiséget ilyen egyszerű módszerekkel? Ha fekete-fehér stílusú a fürdő, kiváló megoldás a stílust a tapétán is folytatni.

Hálószoba: a szakértők azt szokták javasolni, hogy a nyugodt pihenés érdekében ide semleges, nyugodt színeket válasszunk. De ha az ágy mögötti falra kerül a mozgalmas és színes tapéta, akkor végül is nem zavaró, miközben a helyiséget egyénivé teszi. 

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.  

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4614330479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilajukkaja 2018.11.08. 08:21:53

Némelyiket simán bevállalnám. :o) A plafonra ragasztott pálmás-páfrányos motívum kifejezetten tetszik!
süti beállítások módosítása