Rá sem fog ismerni: egy nappali hihetetlen átalakulása
2018. december 12. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Rá sem fog ismerni: egy nappali hihetetlen átalakulása

A legtöbben egy gyors kifestéssel, bútorcserével és a szőnyeg felszedésével beérnék egy ilyen szoba átalakítását. A képen látható nappali új tulajdonosa ennél sokkal többre vágyott, és ötleteit sikerült úgy megvalósítania, hogy az ember csak ámul és bámul a hihetetlen átalakuláson.

Ez tényleg ugyanaz a nappali lenne? – kérdezhetjük jogosan a végeredmény láttán.

A legnagyobb látványosság a fal átváltozása, amelyre szeletelt tégla került burkolatként. Sikerült ezzel lofthatást elérni a lakásban.

A tulajdonos figyelt arra is, hogy a téglafal mellé világos dekorációt, szőnyeget tegyen, illetve a mennyezetet is világos színűre festették.

Az ablakkal szembeni fal is fehér színű lett, ami jól szétszórja a beérkező fényt. A téglafalra nagyméretű képek kerültek, amik szintén világosabb árnyalatúak, így itt is sok világos terület keletkezett.

A bútorok kiválasztásánál figyeltek arra, hogy jól passzoljanak a tégla árnyalatihoz. A fehér, a barna és a fekete színeket kombinálták, ettől friss és modern lett az összkép. Az ajtókeretet feketére festették, ettől drámai hangsúlyt kapott, szép keretet ad a falak találkozásánál.

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr414435264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása