Kicsi a konyha és nincs elég hely? Íme, a 3 legjobb tárolási módszer
2018. december 19. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Kicsi a konyha és nincs elég hely? Íme, a 3 legjobb tárolási módszer

Ha úgy gondolja, hogy nincs elég helye a konyhájában, ezt látnia kell. A bemutatott példákból kiderül, hogy olyan módszerekkel is meg lehet oldani a tárolást, amikre esetleg még nem is gondolt!

Módszer #1: Akassza fel!

Ha nincs elég vízszintes felület a konyhai tárgyak tárolására, nézzen fel a falakra és a levegőbe. Ugye, mennyi hely van ott? Íme, pár példa, hogy miként lehet felhasználni ezt a lehetőséget.

Gondoljuk át, mire függeszthetjük fel az edényeket a falon stabilan: szereljünk fel tartóléceket, rácsos szerkezetet, amire kampókkal felakaszthatjuk az edényeket. De a gyümölcsöskosarakat is tárolhatjuk a levegőben. A mennyezetről is lógathatunk le olyan stabil tartószerkezetet, amire sok mindent pakolhatunk. Esetleg polcozzunk be egy falfelületet, ide a kisebb tárgyak kerülhetnek.

Módszer #2: Extra felületek

Ha amerikai konyhás lakásunk van, egy konyhaszigetet vagy egy extra magas asztalt, zsúrkocsit beállíthatunk a nappali és a konyha határára, ahogy ez a példáinkban is látható.

Módszer #3: Lépjük át a határt

Ha már kimerészkedtünk a konyha közvetlen területéről, lépjünk eggyel tovább. Persze ne vigyük a konyhai tárgyainkat a lakás másik végébe, de a dekoratívabb készletekkel nyugodtan berendezhetünk egy falat a közelben, vagy pakolhatjuk a sokdarabos készletet egy szekrénybe a konyhán kívül. Erre is mutatunk két példát.

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9414445418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása