Elképesztő: ez lett 2019-ben az Év SZÍNE! Az Ön lakása is ilyen színű lesz?
2019. január 02. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Elképesztő: ez lett 2019-ben az Év SZÍNE! Az Ön lakása is ilyen színű lesz?

A szakemberek minden évben megszavazzák a következő év színét, ami aztán sok helyen visszaköszön ránk. Tegye le az ecsetet, és ismerje meg, mi lett a 2019-es év színe!

Tádááá:

Az Év színe a Night Watch fantázianévre keresztelt sötétzöld szín lett. Igen határozott, markáns és feltűnő szín, amivel csodálatos hatásokat lehet elérni, de biztos kézzel kell bánni vele, hiszen túl sok is lehet, ha rosszul használjuk.

Ön el tudja képzelni az otthonában? Mutatunk pár szép példát, hogy könnyebb legyen elképzelni.

A bevállalósok egész falakat is kifesthetnek vele, természetesen ilyenkor is nagyon oda kell figyelni a berendezések és dekorációs kiegészítők kényes egyensúlyára. Mindkét példánkban a plafon színe vakító, tiszta fehér, így a zöld csodálatos színe jól érvényesül.

A képen látható fürdőszobai megoldás is igen okos: csak a falterület fele kapott zöld színt, így a színek egyensúlya megmaradt és a végeredmény lenyűgöző és merész.

Ha még óvatosabban vágna csak bele a festésbe, ajánljuk, hogy egy szép, kiemelendő falfelületet fessen ki a Night Watch zölddel, mint a példánkban is látható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr6414494582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2019.01.09. 09:22:50

Ez a fotel pontosan olyan színű, mint az év színe. Nekem nagyon tetszik, maga a szín és a kanapé formája is. Mivel a galériában bútorok nem szerepeltek ezért mutatom meg nektek. www.riodesign.hu/ulogarnitura-kanape-fotel/ada-6298-ulogarnitura-es-kanape

Frankie72 2019.01.09. 09:22:57

Hát...biztos nekem van csak ízlés ficamom (nem igaz),de Én inkább maradok a"hagyományos" mediterrán színeknél.Lehet hogy szórakozó helyen,vagy más hasonló helyen el megy mint "érdekes" szín,de hogy folyamatosan otthonomban ilyen színben kelljen élni...na neee!

Judit Biárné Takács 2019.01.09. 09:23:16

A szinem ez a csodás zöld szín. Mégsem festeném a lakásom egyik falát sem ezzel a haragos zöld színnel, inkább fekete,az mehet bárhova, kombinálva lágy szürkével. A szemem mindig zöldre festem.Ízlesek és pofonok!

Tánczos Fanni 2019.01.15. 12:11:30

Hű, ez valami elképesztően szuper szín! Lehet, hogy nem épp szokványos, de miért ne? Szeretem, ha valami eltér az átlagostól, például a kádam is ilyen: szerelvenybolt.hu/szaniter/furdokadak/akril-kad/aszimmetrikus-furdokadak/ravak-10-akrilkad-160x95-jobbos-feher-13839 Köszi az inspirációt, ezzel a színnel fogom a fürdőt megcsináltatni, az tuti!
süti beállítások módosítása