3 tipp kicsi fürdőszobához: nőies / férfias / családias
2019. szeptember 16. írta: Minden, ami lakásfelújítás

3 tipp kicsi fürdőszobához: nőies / férfias / családias

Rengeteg inspirációt meríthetünk egy-egy jól sikerült felújítás képeiből. Sok helyen gondot okoz, hogy kicsi a fürdőszoba területe, erre mutatunk most három lélegzetelállító megoldást.

A három megoldás három különböző stílusban érkezik: az első nőies, a másikat férfiaknak ajánljuk elsősorban, a harmadik pedig vidám, praktikus megoldásaival a családok figyelmére tarthatnak számot.

  1. megoldás: nőies stílus

Mivel az egész lakás színvilága visszafogott, nőiesre hangolt, a fürdőszobához is így válogattak burkolatokat. A zuhanyfülke és a wc mögötti falat látványos, háromszög csempe díszíti, a többi fal és a padló világos márvány mintázatú.

Gondoskodtak arról is, hogy a kis térben elférjen egy szekrény és mosógép is, a mosdó mögötti falra pedig nagy méretű tükröt szereltek, hogy a teret optikaliga megnövelje. A tükrön visszaköszön a burkolat háromszög formája.

  1. megoldás: férfias stílus

A fürdőszobában a nagy, világos márvány lapok ideális légkört teremtenek a pihenéshez és a nyugalomhoz. Mi jellemzi ezt a teret? Semleges színpaletta, márvány falburkolat, üveg kádparaván, fa mosdópult (ami alatt helyet találtak a mosógépnek), szürke kőmosdó, fix és kézi zuhany – mindez egy kis területű fürdőszobában.

  1. megoldás: családias stílus

Mitől lesz egyedi és vidám ez a fürdőszoba?  Az íves, asszimetrikus fürdőkád, a mintás padlóburkolat, a sötétkék fal és az épített fürdőszoba bútor, a fa hatású kerámia falburkolat, a fehér mosdó és bútor, a fa mosdópult, és a falra szerelt WC olyan összhatást ad ki, amely garantálja, hogy ide mindig jó érzés lesz benyitni, egy-egy fárasztó nap után is.

A lakbermagazin.hu cikkei nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4215009178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Béláné Steindl 2019.11.25. 09:35:30

Hálás köszönet az egész évi jó tanácsokért! További, nagyon sikeres munkát kívánok Önöknek! SteindlB-né. Monika
süti beállítások módosítása