Kiderült: ezek a 2020-as év burkolati trendjei! Melyik lesz az Ön otthonában?
2019. november 25. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Kiderült: ezek a 2020-as év burkolati trendjei! Melyik lesz az Ön otthonában?

Hatalmas élmény első kézből tájékozódni a jövő évi trendekről, hiszen már most el lehet kezdeni a tervezgetést! A 2020-as év trendjeiből és enteriőrjeiből mutatunk be most néhány inspiráló példát.

A Cersaie kiállítás az egyik legnagyobb nemzetközi hideg- és melegburkolat, valamint fürdőszoba felszerelés kiállítás. Neves nemzetközi kiállítók, a szakma legjava minden évben itt mutatja be újdonságait, itt lehet találkozni a 2020-as kollekciókkal.

Íme, 4 új burkolati trend a szakmai kiállításról

  1. Terazzo

Jövőre új megjelenéssel tér vissza a divatba egy régi ismerős, a terazzo. Apróbb, vagy akár óriási mészkő és kvarc darabokkal, illetve mozaikszerű mintákba rendezve is megjelenik a burkolatok kínálatában.

Ha Ön mindig is kedvelte ezt a megoldást, most bátran választhatja, hiszen a következő felújításig biztosan divatban marad.

  1. Anyagok keverése

Nagy divat lesz a különböző anyagok keverése: a fa, a márvány, a beton, és a műgyantaszerű anyagok kombinálása.

Ez persze azt is jelenti, hogy még tovább bővül a választási lehetőség, ami a felújítók előtt áll. A tartós, jó minőségű felújítás egyik alapköve, hogy bármilyen anyagot is választ, mindig a hozzá ajánlott segédanyagot kell felhasználni a felújítás során, hiszen minden anyagnak más a tulajdonsága, a jellemző, máshogyan viselkedik, és ezt a segédanyagoknak is követniük kell.

  1. Színek újratöltve

A szürke és a bézs uralma után visszatérnek a színek a falakra is.

A döntést ne kapkodja el, mert egy rosszul megválasztott szín évekig a falon vagy a padlón lesz, csak akkor döntsön egy merészebb szín mellett, hogy ha biztos benne, hogy hosszú időn át szeretni fogja azt a bizonyos színt.

  1. Nagy minták

Úgy tűnik, az eddigi minimalista dizájn után a nagy és látványos minták is újra helyet követelnek maguknak.

Ugyanaz vonatkozik a nagy mintákra is, mint a merészebb színekre. Jó megoldás, ha csak egy sávban kerül fel a falra a látványos csempe vagy a padlóra a nagy mintás járólap.

(A vsfurdoszoba.hu hírlevele nyomán, képek is onnan.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr6015295090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása