Ezeken az elképesztő kerti megoldásokon ámul most a világ
2021. június 14. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ezeken az elképesztő kerti megoldásokon ámul most a világ

Hihetetlen, hogy mire képes az emberi kreativitás. Apró helyekből olcsón, valami egészen fantasztikus dolgokat hozhatunk létre, ha szabadjára engedjük a fantáziánkat. 


Nyakunkon a nyár, és hát valljuk be őszintén, van mit elfelejteni, kipihenni az elmúlt időszakból. Ha Ön is így érzi, akkor hadd mutassunk pár egészen csodálatos kerti megoldást, amely feledteti a bút, bánatot. Felkészült az utazásra? Akkor induljunk…Pihenés a szabadban

Amikor úgy érezzük, hogy nincs időnk lazítani, valójában akkor van rá a legnagyobb szükségünk. És aki itt nem tud pihenni, az sehol sem tud. Ön mit gondol…?

Ahol a leglustább gyerek is örömmel tanul

Einstein szerint csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak. Egy biztos, ha annak idején ez lett volna a tanulószobám, három egyetemet is elvégeztem volna. 

Menő kocsinak menő beálló jár

Amikor összeveszünk a párunkkal, és első felindulásból azt mondjuk, hogy „Jó, akkor a garázsban alszom.”

A jó beszélgetések megérdemlik a tökéletes díszletet

Egy péntek esti beszélgetés a barátokkal, egy palack jó borral, sok nevetéssel, egy kis komolysággal. Kell ennél több? Nem hiszem. Bár nem baj, ha mindez, a barátok, a beszélgetés, a bor, a nevetések, a komolyabb témák egy ilyen színpadra kerülnek. 

Grillszezon kerti bárpult nélkül?

Az élet túl rövid ahhoz, hogy kihagyjuk a grillezés legjobb részét: a baráti sörözést, borozást. Ehhez azonban szükség lesz egy mutatós kerti bárpultra.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr2016562046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása