Meglepő? Íme, mit árul el rólad a nappalid fala!
2022. május 05. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Meglepő? Íme, mit árul el rólad a nappalid fala!

A merészebb árnyalatok híve vagy, esetleg évek óta a fehér dominál nálad? Most kiderítheted, miről árulkodik a választott színed. Nem is gondolnád, mi mindent árul el a személyiségedről a nappalid fala! Lássuk a leggyakoribb választásokat.

A nappali az a helyiség, ahova beengeded az ismerősöket, barátokat, így ez a szoba még többet elárulhat rólad, mint gondolnád. Nemcsak a tárgyak, hanem a fal színe is árulkodó lehet, és utalhat az ember személyiségére. Persze, ha albérletben laksz, és nem teheted meg, hogy kedvedre átalakíts mindent, akkor is lehet egy konkrét elképzelésed arról, milyen színű lenne a nappalid, ha te tervezhetnéd meg. Íme, a lista, hogy az egyes színek milyen jelentéssel bírnak.

Szürke

c12_4.jpg

Ha ezt a színt választottad, határozott vagy és szereted a kezedben tartani a történéseket. Nem szívesen engeded át a döntést másoknak, legyen szó bármilyen szituációról. Ha viszont túlzásba viszed a szürkét, az önbizalomhiányra is utalhat és arra, hogy félsz attól, kiderülnek a titkaid.

Piros

c14_4.jpg

Ez egy igen erőteljes szín, ami azt jelenti, hogy melegszívű, szenvedélyes ember vagy, aki készen áll, hogy meghódítsa a világot. A piros színt legtöbbször az extrovertált személyek választják, és maga a szín is hatással van rájuk. Az örökmozgó és állandóan aktív emberek barátságos színnek tartják a pirosat. Persze van, aki számára inkább agresszív és túl sok. Azok az emberek, akik a pirosra szavaznak, nem bírják a monotonitást, folyamatosan változásra vágynak.

Sárga

c17_1.jpg

Az önbizalom színe, ha eltalálod a megfelelő árnyalatot, akkor élvezheted az önbizalomnövelő, energizáló hatását. Kutatások szerint az emberek könnyebben kijönnek a sodrukból, ha egy sötétsárga szobában tartózkodnak. Ha mégis ilyen színű a nappalid, energikus személyiség vagy, akinek szeretik a társaságát az emberek.

Narancssárga

c16_1.jpg

Mivel a sárga és a piros keverékéről van szó, ez a szín is segít a fizikai és lelki egészség megtartásában. Ha szereted az erősebb narancsszínt, akkor energikus vagy, tele élettel, aki imád barátkozni és őt is szeretik mások a színes egyénisége miatt. Néha döntésképtelen és bizonytalan vagy, de igyekszel mindig túllépni ezeken a hullámvölgyeken.

Zöld

c13_3.jpg

Ezt a színt az egyensúly színeként szokták emlegetni, ami nem véletlen, hiszen nyugtató hatással bír. Ha a te nappalid fala is ilyen, akkor valószínűleg szereted a praktikus dolgokat, két lábbal a földön jársz, és igyekszel megtartani egy egészséges munka-szabadidő egyensúlyt. Szeretsz másokon segíteni, és egy könyv társaságában vagy jógával lazítani. 

Lila

c15_1.jpg

Igazi lakberendezői vénával vagy megáldva, ha ezt a színt választod, ami intimitást sugároz és luxushatást kelt. Ha emellett tetted le a voksod, egyéni játékos vagy, érzékeny lélekkel, aki folyton arra törekszik, hogy egyedi legyen és kitűnjön a tömegből.

Fehér

c11_4.jpg

A tisztaság és az ártatlanság színe, de emellett az új kezdet színeként is szokás aposztrofálni. A fehérnek nincs túl nagy hatása az érzékekre, de segíthet lehiggadni és mivel tágasabb tér érzetét kelti, ezért könnyebben megy a gondolkodás, ha ilyen falak vesznek körül. Ha a nappalid fala fehér, szereted az állandóságot és érzékeny lelkű vagy.

Ha már megvan a kiválasztott szín és felújítanád az otthonod, de lenne pár szakmai kérdésed, mielőtt belevágnál, kérdezd bátran szaktanácsadóinkat a honlapunkon.

 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5317367412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása