4 idejét múlt dekorációs trend – ezeket már kerüld el
2022. december 08. írta: Minden, ami lakásfelújítás

4 idejét múlt dekorációs trend – ezeket már kerüld el

Minden évnek megvannak a maga trendjei, ez a lakberendezésnél sincs másképp. Nézzük, melyek az idejét múlt trendek, és mit próbáljunk ki helyettük.

Semleges színek

A visszafogott árnyalatok eleganciát és nyugalmat vittek az otthonokba, de úgy tűnik, hogy elérkezett az ideje valami újnak. A színek köztudottan hatással vannak a kedvünkre, ezért nem is olyan meglepő, hogy a szakértők a zöld árnyalatait javasolják. Ez a szín nem csak a természetet idézi meg a négy fal között, de nyugtató hatása is van, továbbá barátságossá teszi a teret.

zold.JPG

Metro csempe

A kisméretű, téglalap formájú csempék remekül mutatnak a konyhában és a fürdőszobában egyaránt, de bátran próbálkozhatsz valami frissebb megoldással. Most már inkább a geometrikus formájú darabok a népszerűek, főleg a pasztellszínűek, amelyek minden szobát feldobnak, a lakókat pedig jókedvre derítik.

csempe.JPG

Bársony

A bársony az utóbbi évek egyik legnagyobb trendje volt, de ennek azonban leáldozni látszik. A bársony helyett a természetes anyagok kerülnek az érdeklődés középpontjába. Ide soroljuk a lenvásznat és a pamutot is. Szerezz be pár puha, kötött pamut takarót, és díszítsd azokkal a kanapét vagy az ágyat.

barsony.JPG

Szárított növények

A növények is központi szerepet kapnak idén az otthonokban. Azonban nem a szárítottak, hanem az élők! Ezek élettel töltik meg a teret, aminek köszönhetően az egész otthonodban sokkal kellemesebb lesz a légkör.

gettyimages-1285437372-768x512.jpg

Nagyobb felújítást tervezel, de kérdéseid vannak ezzel kapcsolatban? Keresd szaktanácsadóinkat a honlapunkon. 

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4417975830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása