Hogyan lesz meghitt az otthona? 5 melengető tipp a lakberendezőktől
2019. január 09. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Hogyan lesz meghitt az otthona? 5 melengető tipp a lakberendezőktől

Télen mindenki olyan otthont szeretne, ami sugározza magából a meleget, ami egy igazi menedék a kinti hideg ellen. A lélekmelengető otthonok titka az, hogy barátságos, meleg hangulatot teremtsünk, és ezt az alábbi 5 tippel egyszerűen el lehet érni, attól függetlenül, hogy garzonról vagy 100 négyzetméteres lakásról van-e szó.

Íme, a lakberendezők ötletei télre:

  1. Szőnyeget mindenhova

A legjobb megoldás egy hatalmas szőnyeg, ami beborítja a szoba nagy részét. A legjobb hatást úgy is elérhetjük, ha több kisebb szőnyeggel fedjük be a padlót.

  1. Fény a szürkeségben

Ha van olyan lámpája, amit nem is használ, elő vele! Legyen sok fényforrás a legtöbbször használt helyiségekben, egy plusz asztali lámpával például olyan részek is fénybe borulhatnak a szobában, amik eddig félhomályba burkolóztak.

  1. Zöldellő növényzet

Bár télen nehéz a legjobb formát kihozni a szobanövényekből, mégse adjuk fel, tegyünk minél több zöldet a szobákba. Ha talál olyan műnövényt, ami jól mutat, tegye ki egy polcra vagy egy kis asztalkára. Válasszon olyan növényt, aminek virágja is van, így még színt is csempészhet a helyiségekbe.

  1. Melengető textíliák

Bársony, gyapjú, kasmír… itt van az ideje ezeknek a textíliáknak. Válasszon olyan takarót, párnát, ami nagy mintájú, élénk színű, így nemcsak az anyaga, hanem már a látványa is felmelegít minket. Az ágyneműt is téliesítse!

  1. Állati megoldás

A puha szőrmetakarókhoz, állatbőrökhöz jó érzés hozzáérni, kellemes melegséget árasztanak. Dobjon pár darabot a székekre, és máris jobban néz ki a szoba, amikor a téli hidegből hazaérkezik.

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr2414503396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilona Köles 2019.01.09. 09:22:09

Mindíg igyekszem követni a MAPEI híreket, képi anyagokat. Stilusos, könnyen elsajátítható szakmai tanácsok, videóanyagok, melyek lépésről lépésre segítik akár a laikus, ám otthonát, környezetét szebbé tenni vágyók belső késztetését az önálló munkához. Minden szegmensét érinti életünknek, akár a költségekről, az újrafelhasználásról, vagy új termékek vásárlásáról, hivatali procedurákról, a könnyen megvalósítható változtatásokról legyen is szó.

jobbal 2023.08.21. 09:48:53

@Ilona Köles: Te tuti a MAPEI marketing asszisztense vagy. Minden szezonban kicseréled a lakásod berendezését? Én sajna nem keresek annyit, hogy szezonálisan cseréljem le a lakásom berendezését.
süti beállítások módosítása