A fához megtévesztésig hasonló meleg árnyalatú, természetes színű...
2016. január 22. írta: Mapei Admin

A fához megtévesztésig hasonló meleg árnyalatú, természetes színű...

Miért válassza a fa hatású burkolatokat?

Ma már az is lehetséges, hogy csupasz földön, sziklahatású köveken, vagy természetes fapadlón járkáljon a hidegburkolattal ellátott nappalijában.

Igen, a manapság trendi, divatos új burkolatok között számtalan olyat találhat, amelyek megtévesztésig hasonlítanak a természetes felületekre, és így teszik természetessé, otthonossá lakása helyiségeit.

A színben hozzá passzoló fugázóknak az egyik fontos feladatuk a természetes hatású burkolatok esetén, hogy ne törjék meg ezt a természetes hatást, színben tökéletesen harmonizáljanak a csempékhez, járólapokhoz.

Ezekhez a burkolatokhoz fugázókat itt találhat, melyek csodás színeikkel - és természetesen műszaki tartalmukkal is - hosszútávon megállják a helyüket ilyen csodás burkolatok mellett 

Miért válassza a fához  hasonló meleg árnyalatú, természetes színű kerámia burkolatot?

Nézze meg ezeket a fotókat, melyek magukért beszélnek.

 

Fotók forrása: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr638286156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása