A hosszú időn át szép, és sértetlen teraszburkolat titka
2016. január 27. írta: Mapei Admin

A hosszú időn át szép, és sértetlen teraszburkolat titka

Miért foglalkozunk a teraszokkal és erkélyekkel? Mert imádjuk Őket!

szerelmes_par_a_teraszon.jpgImádunk tavasztól - ami szép lassan beköszönt :-) - egészen ősz végéig kint lenni, grillezni, kávézni kint a friss levegőn, vagy csak a kertben játszó gyereket onnan nézni, ahogy szaladgálnak boldogan, önfeledten.

És nincs annál bosszantóbb, amikor mindettől az élménytől megfoszt minket az, hogy mindezt csak néhány évig élveztük, mert tönkrement a pár éve teljesen felújított terasz. Kitöredezett a fugázó, sőt, nem hogy csak kopognak a lapok, de bizony már egy-kettő fel is vált.

Azt már láthatta, ha olvasta korábbi leveleinket, hogy a ragasztónak és vízszigetelően milyen óriási szerepe van.

DE van még egy nagyon-nagyon fontos dolog, amit mi laikus, a burkoláshoz nem értő megrendelők még ellenőrizni sem tudunk átvételkor, hogy ez rendben van-e, mert csak a legelső nagy esőnél szembesülünk ezzel, hogy ezt bizony elszúrta a kivitelező.

Mi is ez? Olvasson tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr948137006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása