Lakásfelújítás valóban úgy, ahogy azt Ön szeretné
2016. február 10. írta: Mapei Admin

Lakásfelújítás valóban úgy, ahogy azt Ön szeretné

A mindennapi életünk során használódik a lakásunk, otthonunk és sok év után célszerű eszközölni a lakásfelújítás munkálatait, mert egy leromlott lakásba nem szívesen siet haza senki. Egy átlagosnak nevezhető lakásfelújítás időtartama 3 hét, vagyis 21-25 nap között várható a befejezés. A rossz komfortérzet, régi, megkopott burkolatok, falak látványa, elvetemedett és rosszul záródó nyílászárók, mind szükségessé teszik, hogy Ön mielőbb belekezdjen a felújítási munkákba.

Családunk egyik legfontosabb értéke az otthonunk.

Egy lakásfelújítást lehet gyorsan, olcsón, drágán, és hosszú idő alatt is kivitelezni. Minden nézőpont kérdése, de valahol van egy optimális határ. Kezdjük talán a legfontosabbal, a költségeivel. Amint pontos átalakítási terve van, szeretné a hozzá szükséges anyagok és munkadíjak árát tudni. Ez természetes. Ahogy a közértben is megnézi az árukínálatot és annak anyagi vonzatát, úgy egy lakásfelújításnál ez még fontosabb.

istock_000018112060small.jpg

A másik kérdés a lakásfelújítás ideje. Ezt ugyan úgy, mint az árát, az átalakítás mértékéhez lehet viszonyítani. Mindenki a legrövidebb idő alatt szeretne a lakásfelújításon túlesni. Itt viszont nagymértékben közrejátszik az átalakítás formája és a kivitelező szakemberek szaktudása és hozzáállása. Ahol a munkaidőt maximálisan kihasználják, egymást nem hátráltatják a kollégák, és a megfelelő minőségű, de optimális költségekkel vásárolt építőanyagokat nem pazarolják és szakszerűen használják fel, ott a lehető legrövidebb idő alatt megfelelő áron lehet lakásfelújítást véghezvinni.

Minőségi munkavégzéshez minőségi anyagok beépítése szükséges.

A legtöbben ott követik el a hibát, hogy szeretnék minél alacsonyabb áron megúszni, és az alapanyag vásárlásnál nem figyelnek arra, milyen minőséget kapnak a pénzükért. Annak érdekében azonban, hogy minél ritkábban kelljen újra burkolni, vagy festeni, érdemes a jó minőségű termékek közül választani, ez garanciát jelent az időtálló minőségre. Különösen a burkolóanyagok esetében ajánlott erre figyelni. A járólapokon rendkívül hamar meglátszik, ha nem ütnek meg egy bizonyos színvonalat.

Nem kis bosszúságot okoz, ha észrevesszük, hogy az otthonunkban nem régen elkészült burkolat repedezik, töredezik, majd málladozni kezd esetleg a mélyebb rétegeiben is. Legyen ez kültér vagy beltér, bosszúsan tesszük fel a kérdést, hol rontottuk el, mit rontott el a mesterember?

Ha lakásfelújítás előtt áll, és szeretne hibátlan kivitelezést, tartós és jó minőségű burkolatokat otthonába, akkor legyen felkészült, és döntsön okosan mit miért választ.

Keresse meg a Mapei Kft. szaktanácsadóit a szaktanacs@mapei.hu email címen, és olvassa el a Tartós burkolat titka c. elektronikus kiadványunkat a www.tartosburkolattitka.hu honlapon, melyet most ingyenesen is letölthet. Ha megfogadja a kiadványban lévő tanácsokat, akár problémák és reklamációk nélkül fejeződhet be otthonának felújítása, kivitelezése.

Egy életen át legyen jó befektetés lakásfelújítása!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr308139398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása