Az építkezés, felújítás legfontosabb alapköve: a megbízható gyártó
2016. május 17. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Az építkezés, felújítás legfontosabb alapköve: a megbízható gyártó

Ön is olyan, aki egy nagyobb beruházás, döntés előtt tudatosan és nagy körültekintéssel járja körül a témát? Honlapokat, fórumokat olvasgat, véleményeket gyűjt, keres és kutat, hogy minél több információ alapján döntsön, mi lenne a számára a legmegfelelőbb? Most abban segítünk, mire figyeljen az egyik legfontosabb döntésnél, az építőipari segédanyag-gyártó kiválasztásánál.

Sokan saját bőrükön tapasztalják meg, milyen az, amikor nem megbízható gyártót választottak, nem szakemberrel dolgoztattak. Jó ajánlólevél, ha egy cég már évtizedek óta a piacon van, hiszen ez azt jelenti, hogy sokan elégedettek a szolgáltatásukkal, visszatérő ügyfélként ugyanazzal a magas színvonallal találkoztak.

Az sem utolsó szempont, ha nem kell egyik üzletből a másikba járni, mert egy gyártó olyan széles termékpalettával rendelkezik, amely maximálisan ki tudja szolgálni az igényeket, és rugalmasan reagál minden felmerülő kérésre.

Az is jó ajánlólevél, ha a gyártónál van egy állandó kapcsolattartónk, szaktanácsadónk, akihez bármikor tudunk fordulni, ha kérdésünk van, ha elakadunk a kivitelezésben, felújításban. Ilyenkor úgy érezzük, fontosak vagyunk, a cég is a legjobbat akarja nekünk, helyes döntések felé terel minket. Az esetleges reklamációkat, felmerülő problémákat is sokkal könnyebb és gyorsabb egy ilyen helyen kezelni.

65.jpg

Kép forrása: http://www.handyman.net.au/sites/default/files/articles/renovate-tips-ideas-diy-or-tradie-main-th200376553-001.jpg

Összegyűjtöttük pár vevőnk véleményét, hogy mit mondtak a Mapei Kft.-vel való közös munkáról:

  • Nem vagyok szakember, és arra pedig nincs pénzem, hogy sűrűn fizessek egy szakembernek, hogy újra és újra elvégezzen valamit amiatt, mert a felhasznált termék nem volt tartós, megbízható! A Mapei termékeivel nem fordulhat elő, hogy otthonom új burkolatai néhány hónapon vagy éven belül felválnak, kopogni kezdenek, összerepedeznek.
  • A Mapei termékeiben és általa javasolt munkatársakban nem csalódtam, azt nyújtják, amit ígérnek.
  • Mindig ugyanazt a minőséget kapom, nyugodtan ajánlhatom másoknak is a termékeiket.

Ezért érdemes nagy múltú, megbízható építőipari segédanyag-gyártót választani: www.mapei.hu

Ha kérdése lenne, vagy segítségre lenne szüksége, kérjük, keresse szaktanácsadónkat!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr288725012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása