Ha fontos Önnek a környezetvédelem, ezt jó tudnia.
2016. május 20. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Ha fontos Önnek a környezetvédelem, ezt jó tudnia.

Bizonyára egyetért azzal, hogy az emberiség közös célja a hosszú távú, egészséges otthonok kialakítása és a fenntartható jövő megteremtése! Tudjuk jól, hogy a múltban nem fordítottak figyelmet arra, hogy az építőipari alapanyagok környezetkímélők és egészségesek legyenek, de szerencsére olyan korban élünk, ahol ez egyre fontosabbá válik.

71.jpg

Kép forrása: http://www.nycip.org/wp-content/uploads/2015/07/eco-house.jpg

Ön is tehet azért, hogy otthona hosszú időn át ne csak a kényelmét, hanem az egészségét is szolgálja. Igen, ez így van: a mérgekkel teli anyagok használata megbosszulhatja magát, hiszen sok időt töltünk otthonunkban, és nem is tudjuk, mit lélegzünk be pontosan. Éppen ezért a MAPEI a következő kritériumokat tartja szem előtt a termékek fejlesztésénél:

  • ökológia szempontból fenntartható legyen
  • a környezetet valamint az embert a legkevésbé terhelje
  • újrahasznosított alapanyagokból készüljön
  • helyi alapanyagok felhasználásával készüljön, hogy a szállítás során se történjen környezetszennyezés

A MAPEI így óvja a munkatársai és az építtetők egészségét, valamint a környezetünket. Tudjon meg további részleteket arról, hogyan tehet Ön is a környezetért itt: http://www.mapei.com/adv/HU/zold/

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr198734374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása