Három testőr a fürdőszobájában
2016. május 23. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Három testőr a fürdőszobájában

Ne Athos-t, Porthos-t és Aramis-t hívja segítségül, ha penészgomba támadja meg a fürdőszobáját, létezik egy sokkal hatékonyabb hármas, amelynek jelszava: „Mindenki egyért: a penészmentes fürdőszobáért!” Hadd mutassuk be ennek a hatékony csapatnak a tagjait:

74.jpg

(a kép forrása: http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/70/7015/3NXW100Z/posters/pop-ink-csa-images-three-musketeers-raising-swords.jpg)

 

Elsőként itt van:

Silancolor® Cleaner Plus

amelynek speciális képessége, hogy megtisztítja a falfelületeket. Az aktív moha- és penészölő vegyület behatol az aljzatba, teljes mértékben elpusztítja a spórákat és a gombafonalakat, valamint eltávolítja a behatást okozó organizmusokat. Széles tartományban gyakorolt gyomirtó hatása a mohákkal, a penészgombákkal, a zuzmókkal, a baktériumokkal és az élesztőgombákkal szemben lenyűgöző. Beltérben is használható, mert oldószermentes és szagtalan.

 

A csapat második tagja:

Silancolor® Primer Plus

vagyis egy olyan penészedést gátló szigetelő-alapozó, amely már festés első lépésétől kezdve aktív hatást gyakorol a mikroorganizmusokkal szemben, és tartós védelmet garantál a nedvességgel és a romboló hatású vegyszerekkel szemben. Egyenletessé teszi az aljzat nedvszívó-képességét és elősegíti a tapadást, továbbá fokozott vízlepergető képességet is biztosít.

 

Végül a harmadik testőr:

Silancolor® Pittura Plus

azaz egy olyan, mohásodást és penészedést gátló, légáteresztő és vízlepergető bel- és kültéri falfesték, amelynek számtalan jó tulajdonsága van: páraáteresztő-képesség, alacsony vízfelvétel és szennymegtartó képesség, védelem a vízzel szállított romboló hatású vegyszerekkel szemben, fokozott mosásállóság, lúgállóság, öregedésállóság, valamint tökéletes tapadás a hagyományos illetve a szárító vakolatokra. Kellemes, sima matt és bársonyos felületű megjelenése vonzóvá teszi. A ColorMap® automatikus színkeverő rendszerrel széles színválaszték állítható elő.

Ha a Silancolor® Plus rendszer három muskétását hívja segítségül, biztos lehet abban, hogy hatékony társakra talál a mohásodás és a penészedés megakadályozásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr188740506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása