Hogyan lehet mosolygós egy felújítás?
2016. május 27. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Hogyan lehet mosolygós egy felújítás?

Így kerülje el a bosszankodást!

10 emberből 8 úgy fejezi be az otthona felújítását, hogy „soha többet”! De felújítani muszáj, és ha okosan vág bele, Ön is egyike lesz azoknak, akik mosolyogva mesélik majd az ámuló ismerősöknek, hogy így is lehet.

78.jpg

(a kép forrása: https://soniqdigitalmedia.files.wordpress.com/2016/03/shutterstock_391656046.jpg?w=656)

A felújítók legnagyobb fejfájását az elszálló költségek okozzák. Éppen ezért nagy könnyelműség kétszer annyit fizetni valamiért, amit már elsőre is tökéletesen meg lehet oldani.

A legtöbb panasz a burkolatok területéről érkezik, és ha nem jó a végeredmény, sajnos újra kell kezdeni az egészet. Mit jelent ez? Újabb adag ragasztó megvételét, a hibás járólapok pótlását, nem beszélve egy új szakember megkereséséről és az újbóli időpont egyeztetésekről és újabb munkadíjakról… Ez a kivitelezés költségét könnyedén meg is duplázhatja!

De hogyan lehet garantálni, hogy Ön maximálisan elégedett legyen? Attól, hogy megnézi, a szakember milyen gyártó segédanyagait választja, mert higgye el, nem feltétlenül az ár a legfontosabb.

Mit nyújt a MAPEI a megrendelőinknek?

  1. INGYENES TELEFONOS ÉS HELYSZÍNI SZAKTANÁCSADÁS

Belegondolt már abba, hogy mi lesz akkor, ha valami probléma adódik a burkolattal, ki fogja kezelni az Ön reklamációját? Rendelkezik megfelelő szakember gárdával az adott gyártó, hogy rövid időn belül kezelje a problémáját? A magánépíttetők és szakemberek számára is a legfontosabb a gyors és pontos válaszadás, problémamegoldás. Ezért egy 9 főből álló műszaki asszisztenciát biztosít a cég, hogy a lehető legrövidebb idő alatt reagálni tudjon a felmerülő kérdésekre, problémákra.

  1. SEGÍTSÉG FELÚJÍTÓKNAK, MAGÁNÉPÍTTETŐKNEK

A Mapei Kft. nagyon fontosnak tartja a magánépíttetők tudásának bővítését, ezért egyedüliként a szektorban hasznos tudásanyagot állít össze a számukra. A megfelelő burkolatragasztó választástól kezdve a penészesedés problémáján keresztül, a hőszigetelés tervezéséig számos területen segítséget nyújt a cég. A letölthető tudásanyagok összeállítása 2009-ben kezdődött, azóta már a sokadik kiadvány tölthető le a weboldalról, és továbbiak készülnek.

  1. MAPEI PONTOK ORSZÁGSZERTE

Több, mint 600 Mapei pont működik országszerte, annak érdekében, hogy a kereskedő partnerek minél hatékonyabban és sikeresebben (például látványos arculati elemekkel: polcokkal, világítótáblákkal, plakátokkal, fugaszínmintával stb. segítve) értékesíthessék a Mapei termékeket, és ezáltal növelhessék saját forgalmukat. Ez a megrendelő kényelmét is szolgálja, hiszen egy Mapei pont biztosan lesz az Ön közelében is.

  1. MŰSZAKI, TECHNIKAI, FEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS HÁTTÉR

Az egyik legfontosabb tényező az a műszaki, technikai, fejlesztési és innovációs háttér, amelyet a Mapei Kft. számára a Mapei Csoport biztosít. Ez a háttér teszi lehetővé, hogy a cég maximális rugalmassággal tudjon reagálni a helyi piaci igényekre: nincs olyan szakmai probléma, amelyre nem találni megoldást a Mapei széles termékpalettájából. A Mapei termékek állandó, magas szintű minősége biztosítja, hogy tartós, időtálló, reklamációmentes burkolatot készíthessen a szakember. A Mapei termékekkel elkészült burkolat hosszú távon is ugyanolyan szép marad, mint amikor elkészült a felület.

  1. ORSZÁGOS ÉRTÉKESÍTÉSI CSAPAT – egyedülálló az országban

Nagy erőssége a Mapei Kft.-nek a piaci szakértőkből álló értékesítési csapata, akik az ország egész területén teljes erőbedobással munkálkodnak azon, hogy megoldást nyújtsanak bármilyen felmerülő építési problémára, illetve segítséget nyújtsanak partnereik tanácsadóiként.

Ezek a pontok garantálják, hogy Ön ne maradjon egyedül a problémájával, mert az adott segédanyag gyártónak sem apparátusa, sem rendszere nincs arra, hogy az Ön problémáját kezelje. További részletekkel itt állunk rendelkezésére!

segitseg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr548752230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása