Két hasznos weboldal, ha hitelre van szüksége a felújításhoz!
2016. augusztus 16. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Két hasznos weboldal, ha hitelre van szüksége a felújításhoz!

A lakásfelújítás sarkalatos pontja az, hogy mennyi pénzt tudunk rászánni reálisan. Nemcsak megtervezni nehéz a várható költségeket, de még ennél is nehezebb folyamatosan nyomon követni a kiadásokat. Valahogy sosem elég a betervezett összeg.

Előfordulhat, hogy már a kalkulációkor látszik, hogy hitelre van szükség. Ezt senki nem lépi meg szívesen, pedig van, ami mellette szól.

A banki kölcsön egy olyan lehetőség, amellyel megvalósíthatjuk terveinket, legyen szó új fürdőszobáról vagy a vakolás, szigetelés finanszírozásáról. Az okosan és körültekintően megválasztott hitel lehetőséget ad arra, hogy jobb minőséget válasszunk annál, mint amit pillanatnyi helyzetünk, megtakarításaink engedélyeznek. Cserébe a felújítás hosszabb ideig kitart, jobb minőségű lesz, és kiadásunk végülis megtérül.

29_3.jpg

(kép forrása: http://scoopempire.com/wp-content/uploads/2015/08/101923334-women-finances.1910x1000.jpg)

A lakáspiacon tapasztalható pezsgés és fellendülés miatt egyre inkább növekszik a hitelt igénylők száma, akik lakásfelújításra vagy korszerűsítésre veszik igénybe ezt a segítséget.

A két kulcsszót már leírtuk: okosan és körültekintően.

Ha Ön is gondolkodik hitel felvételében, akkor engedje meg, hogy a figyelmébe ajánljunk két hasznos weboldalt. Elöljáróban leszögezzük, hogy nem köt szerződés egyetlen bankhoz sem, és nem is tudunk részletes hitelfelvételi tanácsokat adni, mindössze segítséget szeretnénk nyújtani.

Hitelismertető:

http://www.okoshitel.hu/Lakashitel/Lakasfelujitas_es_korszerusites_hitel.html

Hitelkalkulátor:

https://hitelnet.hu/hitelkalkulator/felujitas-korszerusites/

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr808915454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása