Így lesz melegséget árasztó az otthona télen is!
2017. november 15. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Így lesz melegséget árasztó az otthona télen is!

A tél közeledtével az otthonunkat is érdemes felkészíteni a hosszú és sötét estékre. A lakberendezők egyetértenek abban, hogy két egyszerű módja van annak, hogy télen is imádjunk az otthonunkban tartózkodni.

Íme, pár ötlet, ami átsegíthet minket a zord évszakon, és megszépítheti a szürke, borongós hétköznapokat.

  1. Az egyik alapvető módszer, hogy melegséget és csillogást vigyünk az otthonunkba, ahol a hideg idő miatt úgyis több időt töltünk.

Vegye körül magát olyan színekkel és anyagokkal, amelyek melegséget árasztanak magukból. Érdekes és divatos megoldás a pihe-puha bársony. Persze nem kell az egész kanapét áthúzatni, de néhány bársonypárna azonnal megteszi a hatását.

Válasszunk meleg színeket: a piros és a narancs árnyalatait, a napfényes sárgát vagy az aranybarnát, ha kiegészítőket vásárolunk.

Kép forrása: http://housebeautiful.cdnds.net/17/33/768x1024/neptune-eva-sofa-in-fox.jpg

Esténként gyújtsunk meg több gyertyát, utánozhatatlan hangulatot varázsol a szobákba. Természetesen legyünk óvatosak és figyeljünk, nehogy lángra kaphasson valami a helyiségben, és soha ne hagyjuk a gyertyákat felügyelet nélkül.

Kép forrása: http://gaffinteriors.ie/wp-content/uploads/2016/12/Pinterest-inspo-20_edited.jpg

  1. A másik módszer, hogy a természetet csempésszük be az otthonunkba, hiszen kevés időt töltünk odakint, így viszont nem kell nélkülöznünk a megnyugtató természetességet.

Ennek legegyszerűbb módja, ha sok növénnyel vesszük körül magunkat. Elég nagy kihívás télen, a fűtésszezonban életben tartani a lakásnövényeket, ezért olyat válasszunk, ami szívós és ellenálló, továbbá a fényigénye sem nagy.

 

Kép forrása: http://housebeautiful.cdnds.net/17/27/768x1086/gallery-1499152007-dobbies-foliagesucculents.jpg

Jó módszer sok zöld színű kiegészítővel feldobni a lakást, hiszen ezek a tavaszi természet ígéretével hangolnak jobb kedvre minket, ha kint tombolnak a mínuszok.

Kép forrása: http://housebeautiful.cdnds.net/17/33/768x1086/carpetright-westex-carpet-in-pine-and-christie-bed-frame.jpg

A fából készült berendezések, apró tárgyak is segítenek abban, hogy a kint alvó természet helyett az otthonunkban érezzük a harmóniát és a meghittséget.

Kép forrása: https://www.decorilla.com/online-decorating/wp-content/uploads/2015/11/interior-design-with-wood-in-winter-1024x853.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4113261579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása