4 friss lakberendezési tipp az év elejére
2018. február 07. írta: Minden, ami lakásfelújítás

4 friss lakberendezési tipp az év elejére

Sokszor elég csak egy kis apróság, egy kicsi változtatás, és máris másmilyen hangulatot áraszt az unalmassá vált nappali vagy előszoba. Kis energiával és befektetéssel elképesztő hatást válthatunk ki.

Íme, 4 ötlet, amivel feldobhatja az otthona hangulatát.

  1. Játsszon a festékkel

Nézzen körül, és emelje ki a fal egyes részleteit más színű festékkel. Például fesse ki a könyvespolc hátulját vagy legyen más színű a könyvespolc mögötti fal, ha a polcnak nincs hátulja. Vagy a mennyezet legyen másmilyen színű, esetleg a falszegélyt színezze át. Ilyen feltűnő eredményeket kaphat egy-egy jól megválasztott színnel:

   

  1. Tegye a képeit szokatlan helyekre

Nem kell feltétlenül minden képet a falra akasztani, lehet például a földön is vagy nagyon alacsonyan. Vagy a falon egy sarkot is szentelhetünk a képeinknek, máris izgalmasabb lesz tőle a szoba.

  1. Elő a kollekciókkal

Érdekes gyűjteménye van? Keressen neki méltó helyet, és állítsa ki a tárgyakat feltűnően.

  1. Találjon ki szokatlan megoldásokat

Lehet például egy dob az éjjeli asztal vagy egy játékdínó a wc-papír tartója. Miért ne? A szokásos tárgyak meghökkentő használata garantáltan jókedvre derít és érdekessé teszi az otthonunkat.

  

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9213597503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Void Bunkoid 2018.02.08. 15:34:14

<3 <3 <3

Végre egy lakberendezős blogpost, ami nem ikeás bunkerkockákat mutogat, hanem igazi f*sza, kényelmes, élhető otthonokat.

Köszönöm. Kellemes meglepetés volt!
süti beállítások módosítása