4+1 nagy lakberendezési trend az idén
2018. május 23. írta: Minden, ami lakásfelújítás

4+1 nagy lakberendezési trend az idén

A szakemberek minden évben előállnak valamilyen újdonsággal (vagy visszatérő trenddel) a lakberendezés területén. Most ezek közül emelünk ki négyet.

  1. Szellős bútorok

Érdekes és izgalmas megoldást mutatnak az olyan bútorok, amin át lehet kukucskálni, vagyis nem tömör a háttámlájuk, a kartámlájuk. Szellőssé és levegőssé tehető az ilyen berendezési tárgyakkal a berendezett szoba.

  1. Körmotívum

Köröket mindenhova! Ez a jelszó az idénre. Bárhol megjelenhetnek a gömbölyű formák: függönyön, vázán, bútorszöveten, képen.

  1. Kisasztalok

Nemcsak praktikusak az ilyen asztalok, de most divatosak is lesznek. Kis helyen elférnek, és sok pakolófelületet biztosítanak, miközben a különböző magasságukkal változatossá teszik a helyiséget.

  1. Raffia és rattan anyagok

Természetes megjelenést érhetünk el ezekkel az anyagokkal. Rattan, bambusz, vesszőfonat… bármilyen formában kiegészíthetjük az otthonunk berendezését, idén ezek nagyon népszerűek lesznek.

+ 1. És mi a helyzet a színekkel?

Népszerű színárnyalatok az akácszín és a púderszín. Jól párosítható mindkettő más színekkel, főleg a türkizkékkel és a türkizzölddel. Továbbra is gyakori a fekete és a fehér használata, ezekkel biztosra lehet menni, illik hozzá a piros és a kék sok árnyalata. A metálszínek is divatosak, főleg az arany.

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9113904056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása