Hogyan fog 10-szer jobban kinézni az otthona 10 perc alatt
2018. június 13. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Hogyan fog 10-szer jobban kinézni az otthona 10 perc alatt

A lakberendezési magazinok írói tudnak pár trükköt, hogyan lehet apróságokkal elképesztő változásokat elérni egy helyiségben villámgyorsan. Ebből mutatunk most 5 trükköt.

  1. Szabaduljon meg a felhalmozott tárgyaktól

Majdnem minden lakásban vannak olyan helyek, ahol felhalmozódnak az igazából felesleges holmik. Ezek szinte már fel sem tűnnek, annyira hozzájuk szoktunk: egy doboz, egy halom újság, banki kimutatások. Jó trükk, ha lefényképezi a helyiségeket, rögtön meg fogja látni, hol is vannak ezek a kritikus pontok, amiket rövid idő alatt fel is lehet számolni.

  1. Vegyen el valamit

Coco Chanel javasolta a nőknek, hogy indulás előtt még vegyenek le magukról egy kiegészítőt. Ezt megteheti az otthonával is. Hajlamosak vagyunk ugyanis a túldekorálásra. Próbálja meg semlegesen nézni a helyiségeket, és vegyen le a polcról, asztalról, kanapéról egy-két tárgyat. Így a többi sokkal jobban fog érvényesülni. Persze nem kell kidobni, amit most eltávolított: tegye át egy másik helyiségbe vagy egy szekrény mélyébe rejtse el, és ha megunta a mostani dekorációt, cserélje ki a tárgyakat.

  1. Engedje érvényesülni a bútorokat

Sokszor túl közel kerülnek egymáshoz a bútorok. Egy apró trükk: tolja kicsit széjjel a bútorokat és máris máshogyan néz ki a helyiség. Egy másik tipp szerint az is nagy változást okozhat, ha a faltól eltoljuk a bútorokat a szoba közepe felé, persze ha van elég helyünk.

  1. Virágokat mindenhova

A friss virágok elképesztően fel tudják dobni a szobák hangulatát. A legmodernebb berendezéshez is kiválóan illenek! Ha túl költséges lenne mindig friss virágokkal dekorálni, szerezzen be cserepes növényeket.

  1. Gondolkodjon átlósan

Izgalmassá teheti a helyiségeket ezzel az egyszerű módszerrel is: ne legyen minden derékszögben, próbálja ki, hogy átlósan helyezi el a puffot, a kisasztalt, a kisebb bútorokat.

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr2614015104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása