Lenyűgöző dekoráció: hogyan használja kreatívan a tapétát
2018. július 04. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Lenyűgöző dekoráció: hogyan használja kreatívan a tapétát

Ha szeretne egy kis izgalmat, érdekességet, mintákat, színeket vinni az otthonába, de egy egész falat vagy szobát mégsem tapétázna ki, még mindig van számos ötletes megoldás a tapéta használatára, amiből választhat.  Íme, pár ötlet a legjobbakból, ami villámgyorsan megvalósítható.

Meghökkentő és egyedi látványban lehet részünk, akárhányszor belépünk az otthonunkba: a lépcső oldalfalát díszítsük merész mintázatú tapétával, ami messziről egy képpé áll össze, míg a lépcső használata közben feltárulnak az apróbb részletek.

Izgalmas ötlet az üveges szekrény hátsó falát mintás tapétával díszíteni. Persze ha nem üveges a szekrény ajtaja, akkor is be lehet dobni ezt az ötletet, akkor a tapéta a szekrény kinyitásakor lesz csak látható.

Ha olyan mintázatú tapétát talált, ami akár egy képnek is beillene, de egy egész falra talán túlzás lenne, itt a megoldás. Egy nagyobb darabot keretezzen be, és készen is van a figyelemreméltó dekoráció.

A konyhába a legtöbben csempét tervezünk, de egy friss ötlet is ugyanúgy beválhat. Tegyünk tapétát a falra és erre kerüljön a fedőüveg lapja. Izgalmas látványt nyújt és talán takarítani is egyszerűbb.

Konyhaszigetek oldalára is remek ötlet a tapéta, főleg, ha a fal a nappali szobára néz. Ráadásul könnyen cserélhető a minta, ha már megunta volna – csak újra kell tapétázni vagy festeni a konyhasziget falát.

Az ajtópanelek is tapétázhatók, akár meg is ismételhetjük a szobai tapéta mintázatát. Vidám és váratlan megoldás.

A könyvespolc mögötti fal kitapétázása azon kívül, hogy érdekes megoldás, egységes képet ad a könyvespolcnak.

Ha nincs az ágynak háttámlája, próbálja ki, hogyan mutat helyette egy érdekes mintázatú tapéta.

Az apartmenttherapy cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1514032896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása