Rá sem fog ismerni: fürdőszobaátalakítás fél nap alatt
2018. szeptember 05. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Rá sem fog ismerni: fürdőszobaátalakítás fél nap alatt

Ebben a fürdőszobában tulajdonképpen semmivel nem volt komoly baj, de egy fél napos átalakítás csodákra volt képes és olyan eredményt hozott, amit a tulajdonosok sem akartak elhinni. Az inspiráló előtte-utána képek bemutatják, miből mi lett.

A fürdőszoba régies hatást keltett és ráfért egy festés, a fürdőszoba szekrény túl kicsi volt, de az eredeti csempét és járólapot nem akarta lecserélni a tulajdonos.

A fekete-fehér stílus kihozta a fürdőszoba minden előnyét, és újra életre kelttette az eredeti burkolatokat. 

Egy nagyobb fürdőszoba szekrény beállításával a mosdó feletti szekrényt le lehetett cserélni egy fekete keretes tükörre, hiszen lett elég hely a fürdőszoba cikkeknek. A falakat ragyogó fehérre festették.

Az új zuhanyfüggönyön megismétlődik a fekete-fehér motívum. A foggantyúk és az egyéb kiegésztők, mint például a virágtartó, sőt, még a csap is fekete színű lett, a falra pedig felkerült egy fekete-fehér kép, fekete keretben.

Ezektől az apróságoktól lett modern és egyedi a korábban stílustalan fürdő. 

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3814207619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása