Menő vagy unalmas? 3 lakberendezési trend, ami megosztja a szakértőket is
2018. szeptember 12. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Menő vagy unalmas? 3 lakberendezési trend, ami megosztja a szakértőket is

A divat gyorsan változik, ami most őrülten menő, az holnap már unalmas közhely. De van 3 olyan lakberendezési trend, ami még az igazi szakértőket is megosztja... Az Ön otthonában vajon megtalálhatók ezek, vagy el tudná képzelni valamelyiket? Szereti vagy ki nem állhatja?

Ismerje meg, mik azok a jelenségek, amik talán sosem mennek ki a divatból. Vagy már nem is divatosak, csak szeretjük a hangulatot, amit az otthonunkba csempésznek.

1.     Kagyló alakú székek

Az eredetit 1948-ban tervezte Charles és Ray Eames, és gyorsan meghódította a világot. Érthető is: kényelmes, megfizethető és szinte minden stílushoz jól illik. Csak hát rengeteg helyen megtalálható, és emiatt talán már nem olyan menő.

2.     Könyvek színek szerint

Ez a trend mindig felüti a fejét, és hatalmas vitákat gerjeszt. Aki ellenzi, leginkább azt hozza fel, hogy a könyveket nem a színei miatt vesszük, nem is lehet eszerint rendezni őket. A vizuális típusú lakástulajdonosoknak viszont még segíthet is a színsor egy-egy könyv megtalálásában. Köztes megoldás lehet a tartalom vagy író szerinti rendezés és utána, ezen belül a színek szerinti csoportosítás.

3.     Metró csempe

Budapesten a földalatti megállóiban láthatók ezek a fehér (plusz még egy színű) csempék. Népszerűségét annak köszönhetik, hogy egyszerre hagyományos és modern stílusúak, és minden típusú fürdőszobához illenek. Egyes szakemberek viszont már unalmasnak tartják, és színesebb megoldásokat javasolnak.

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1814208045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása