6 trükk, hogy olcsón legyen luxus fürdőszobája
2018. szeptember 26. írta: Minden, ami lakásfelújítás

6 trükk, hogy olcsón legyen luxus fürdőszobája

Biztosan Ön is szívesen nézegeti a magazinok csodálatos fürdőszobáit, de talán nincs meg hozzá az a pénzkeret, amiből ezeket meg lehetne valósítani a saját otthonában. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a felújításkor csak unalmas és átlagos megoldásokhoz kell nyúlnunk. Íme, 6 trükk, hogyan adhatunk luxus kinézetet a fürdőszobánknak anélkül, hogy mélyen a zsebünkbe kelljen nyúlnunk.

  1. A fuga színe

A csempeválasztást nagyban befolyásolja a rendelkezésünkre álló pénzösszeg. Általában a legegyszerűbb kinézetű csempék a legolcsóbbak, emiatt unalmasnak tűnhet majd a felújított fürdőszoba. Amivel kiugró eredményt érhet el, az a fuga, pontosabban a jól megválasztott fugaszín. Hiszen a fugázóanyag ugyanannyiba kerül, színtől függetlenül.

  1. A széleket dobja fel

Az átlagos csempének és járólapnak úgy adhat még elegánsabb megjelenést, ha a szélekre drágább és feltűnőbb mintázatút vesz. Ettől izgalmasabbá válik a tér, és a költségek sem ugranak meg.

  1. Szőnyeg csempéből

A felújítók tudják, hogy a legnagyobb hatása a járólapok cseréjének van. A fehér színű itt is a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás, egy ügyes szemű és kezű kivitelezővel viszont izgalmas szőnyegmintát lehet varázsolni a földre. Mivel ebből is kis mennyiség kell, az ára nem visz minket csődbe, viszont elképesztően eredeti lesz a hatása.

  1. Fogantyúk cseréje

A legegyszerűbb fürdőszobaszekrényt is érdekessé lehet tenni, ha a fogantyúkat lecseréli más stílusúra, amitől egyedi lesz a berendezés.

  1. Fürdőszobaszekrény bútorból 

Egy használt szekrényből szuper fürdőszobaszekrény lehet. Ez a meglepő megoldás kézügyességet igényel, de a hatás garantáltan nem marad el.

  1. Ne felejtse el a zuhanyfüggönyt

Lehet, hogy nem is szükséges üvegajtókat beszerezni a zuhanyzóhoz? Jó és olcsóbb megoldás a zuhanyfüggöny, és az elegáns fehérrel sosem lehet mellényúlni.

A forbes.com cikke alapján, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr5214250753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása