11 fantasztikus fürdőszobaötlet, amihez csak hidegburkolatok kellenek
2018. november 09. írta: Minden, ami lakásfelújítás

11 fantasztikus fürdőszobaötlet, amihez csak hidegburkolatok kellenek

Varázslatos fürdőszobadizájnokat százával találunk a neten, ám a sokszor döntőnek számító anyagi szempontok a többségüket elérhetetlenné teszik számunkra. Ezúttal olyan dizájnokat kerestünk, amelyek a lenyűgöző hatást pusztán a hidegburkolatok gondos megválasztásával érték el. 11 filléres ötlet luxus végeredménnyel!

  • Ultrafehér 

Ebben a minimalista fürdőszobában különböző méretű és formájú fehér csempéket kombinálva értek el egészen egyedi hatást. A hangulatot élénk színű tárgyakkal fokozták.

  • Meglepő, mégis harmonikus színtársítás

Lehet, hogy elsőre nem ez a két szín jutna eszünkbe, amikor álmaink fürdőszobáját tervezgetjük. A jádezöld és az egészen világos kék különleges és mégis kellemes hatást hoz létre.

  • Válasszon egy hangsúlyos falat!

A tenger színeit idéző kék-zöld csempefal fényűzést csempész ebbe a kis fürdőszobába.

  • Minták és formák kavalkádja a padlón

A megszokott szögletes, egyszínű járólapok helyett választhatunk mintás, erős színű, de akár különleges formájú burkolatot is. Ilyenkor jó, ha a falat sima fehér vagy egyszínű csempével burkoljuk, hogy a padló kerüljön a figyelem középpontjába!

  • Fekete-fehér másképpen

Ez a szokatlan, eklektikus padló a legjobb bizonyíték arra, hogy a fekete-fehér megoldásoknak nem kell az egyszerűséghez ragaszkodniuk ahhoz, hogy hatásosak legyenek. A különböző minták keveréséhez biztos kézre és ízlésre van szükség, hogy valóban lenyűgöző és ne zavaros hatást keltsen.

  • Nem szereti a fehér falakat?

Senki sem mondta, hogy egy káprázatos padló kötelezően fehér csempeburkolatos falat követel. Választhat finom árnyalatú márványmintás csempét, amin visszaköszönnek a padlóburkolat színei.

  • Márvány-őrület

Ez a fürdőszoba nemcsak arra jó példa, hogy a márványmintázat terén lehet feltűnő változatokat is választani, hanem arra is, hogy a feltűnő minták és az élénk színek akár a plafont is beboríthatják.

  • Trendi és mozgalmas

A halpikkely formájú csempe mozgást és izgalmat visz a fürdőszobába! Sok esetben elég egyetlen falat burkolni vele.

  • Ombre a fürdőszobában?

Az ombre hatást ezentúl már nemcsak a fodrászunktól, hanem a fürdőszobánk kivitelezőjétől is kérhetjük. Ez a szürke-kék ombre izgalmasan dekorálja még a kis fürdőszobákat is.

  • Sárga sávok

Függőleges sárga sávok törik meg az egyszínű burkolat monotóniáját, egyúttal hangsúlyossá tesznek bizonyos fürdőszobai elemeket. A függőleges sávozással remekül dekorálhatók a zuhanyfülkék is.

  • Vigyázat, hamisítvány!

Úgy néz ki, mintha szőnyeg lenne, pedig járólapokból van kialakítva. Előnye, hogy sohasem kell porszívózni. :)

A hidegburkolatok gondos megválasztásával szeretne lenyűgöző hatást elérni a fürdőszobájában? Megunta a fürdőszobáját, és különösebb macera nélkül tenné látványossá és otthonossá? Kérdezze szaktanácsadónkat!

A képgalériát itt találja:

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr7614358439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2018.11.12. 08:56:31

Ombre?Az csak annyit jelent, hogy ember...
:D
süti beállítások módosítása