5+1 meglepő tanács azoknak, akik kifogástalan otthonra vágynak
2019. január 28. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5+1 meglepő tanács azoknak, akik kifogástalan otthonra vágynak

Ha szeretne pénzt és időt megspórolni az otthona berendezésekor, nem árt, ha ismeri ezt az 5+1 meglepő, de annál hasznosabb tanácsot, amit lakberendező szakemberek osztottak meg a tapasztalataik alapján.

  1. A nagyobb bútorokat érdemes használtan megvásárolni

Ezzel nemcsak a spórolni lehet, hanem azt is biztosíthatjuk, hogy egy költözéskor, vagy ha szeretnénk változtatni az otthonunk stílusán, könnyedén meg tudjunk válni a bútordarabtól, hiszen nem adtunk ki rá annyi pénzt, mintha újonnan szereztük volna be.

  1. Gondolkodjon el a felajánlott segítségen

Mielőtt visszautasítaná a felajánlott rokoni vagy baráti holmikat, bútorokat vagy akár felújítási segédanyagokat, ragasztókat, gondolja át, hogy nem jönne-e mégis jól az ingyen segítség. Ha éppen kisebb felújítást tervez, lehet, hogy a megmaradt segédanyag éppen elég lesz Önnek. Vagy a régebbi bútort egy kis kézügyességgel gyönyörűre felújíthatja.

  1. A festék a legjobb barát

Elképesztő változásokat hozhat egy, a megszokottnál eltérőbb falszín. Legyen óvatos duhaj, és csak egy fókusz falon próbálja ki az izgalmas színt, a különbség azonnal látványos lesz. És ha nem tetszik mégsem? Szerencsére könnyen orvosolható a baj…

  1. Próbáljon ki több elrendezést a bútorokkal és kiegészítőkkel

Néha az egészen váratlan elrendezések működnek a legjobban, de ehhez ki kell próbálni az összes variációt. Próbáljon meg a sablonokon túl gondolkodni, és még az is elképzelhető, hogy az eredmény meglepően tökéletes lesz.

  1. Hagyja, hogy az otthona idegesítse egy darabig

Érdemes egy kicsit együtt élni a kényelmetlen dolgokkal. Egy rövid idő elteltével ugyanis adja majd magát a legjobb megoldás, ami ideálisabb lesz, mint az elsőként felmerült gondolat.

+1. A kevesebb jobb

Ha nem az Ön stílusa, akkor is próbálja ki a minimált. Csak a legszükségesebb tárgyakkal körülvenni magunkat azt is jelenti, hogy nagyobb rend lesz az otthonunkban és jobban érezzük magunkat a tágasabbnak ható helyiségekben. És nem mennek el egész hétvégék a selejtezéssel…

A lakbermagazin.hu cikke nyomán, kép is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3114586438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása