4 pompás tipp az álomszép fürdőszobáért
2019. február 11. írta: Minden, ami lakásfelújítás

4 pompás tipp az álomszép fürdőszobáért

Egy szép, kellemes fürdőszoba dupla értéket jelent: egyrészt sok időt töltünk itt, nem mindegy, milyen körülmények között és hangulatban, másrészt az ingatlan értékében is komoly differenciát jelenthet. Egy szép fürdőszoba rengeteget dob az otthonunkon. Íme, 4 pompás tipp, amitől álomszép lesz a fürdőszoba.

Kép forrása: fotolia.com

Tipp 1: Legyen benne egy kis luxus

Sosem árt, ha a finom luxus érzését kelti a fürdőszobánk, és itt nem aranyozott csapra vagy selyemtapétára gondolunk. Sokkal inkább az olyan megoldásokra, mint a padlófűtés, fűtött törülközőtartó, masszázszuhany, stb. Ha ezek közül akár csak egyet beépítünk, annak már értéknövelő hatása van.

Kép forrása: fotolia.com

Tipp 2: Maradjon semleges a stílus

A divat gyorsan változik, mi pedig pár év múlva ott állunk egy elavult stílusú fürdőszobával. Ha ezt elszeretné kerülni, maradjon inkább a mindig divatos, semleges fehér mellett, amit különböző kiegészítőkkel mindig fel lehet dobni. A legfontosabb, hogy jó minőségű segédanyagokat használjunk a felújításkor, a vízszigetelés kérdését se hanyagoljuk el, hogy a burkolatunk sokáig tökéletes maradjon, és a penész se üsse fel a fejét hónapokkal a felújítás után.

A semlegesebb szín ráadásul azt is lehetővé teszi, hogy a jövőbeli vevőnk könnyen el tudja magát képzelni a fürdőszobában, és nem azon kezdi el a fejét törni, hogy mennyibe fog még kerülni a fürdőszoba renoválása.

Tipp 3: Minden működjön

A hétköznapokban is meghatározza a hangulatunkat, hogy csöpög-e a csap, minden izzó ég-e, a lefolyók rendben működnek. Érdemes ezeket az apróságokat azonnal megjavítani, hogy továbbra is a legkellemesebb érzéssel hagyjuk el a fürdőszobát.

Kép forrása: fotolia.com

Tipp 4: Még egy fürdőszoba

Ha van extra helyünk és lehetőségünk, akkor érdemes elgondolkodni még egy plusz fürdőszoba kiépítésén, aminek dupla előnye lehet: egyrészt a reggeli késülődések is sokkal egyszerűbbekké válnak, másrészt ez kifejezetten komoly értéknövelő tényező, ha majd el szeretnénk adni az ingatlant.

A lakbermagazin.hu cikke nyomán

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1414606954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BNati 2023.08.21. 09:48:45

Nagyon köszönjük ezeket a csodás tippeket. Tényleg nagyon szép lesz általuk a fürdőszoba. A fürdőben nagyon fontos a megfelelő higiénia, ezért ha megengeded, akkor megosztanék egy cikket, amiben olyan mosdótálakról írnak, amit a mikróbák nagyívben elkerülnek. lakberinfo.hu/belsoepiteszet/furdoszoba-szaniter/2019-02-05-mosdotalak-amiket-ki-nem-allhatnak-a-mikrobak/

Alfahímek Vagyunk 2023.08.21. 09:48:47

Én is rengeteg időt töltök a fürdőben és úgy gondolom tényleg ezek azok a tippek, amik ha mind érvényesülnek, akkor az lehet a tökéletes fürdőszoba. Néha találok számomra tökéletes fürdőszobát! Ti mit gondoltok róla? Hát nem gyönyörű? lakberinfo.hu/belsoepiteszet/furdoszoba-szaniter/2019-01-26-modern-furdoszoba-koncepcio-natur-bambusz-szinnel-matt-fekete-csaptelepekkel/
süti beállítások módosítása