FRISS: 2019 top trend színei – Ön melyiket látná szívesen az otthonában?
2019. február 18. írta: Minden, ami lakásfelújítás

FRISS: 2019 top trend színei – Ön melyiket látná szívesen az otthonában?

Mutatjuk 2019 nyolc legmenőbb lakberendezési színét. Önt melyik szólítja meg a leginkább? Inspirálódjon a legújabb trendekből: íme, a legvonzóbb nappali, fürdő, konyha, előszoba és gyerekszoba!

1. Erdei árnyalatok

A természetközeli színek eddig is hatottak a lakberendezésre, most éppen az erdei árnyalatok hódítanak: a páfrányszín, a földszínek, a meleg barnák.

2. Energikus korallszín

Érdemes szem előtt tartani a korallszínt, ha az otthonába olyan új színt keres, amivel élénkebbé tehet egy-egy helyiséget. A korallszín vagy a hozzá hasonló árnyalatok, a narancsok és a rózsaszínek energiával töltik meg az otthonát, például egy ablaktalan helyiségbe kiváló választás.

3. Vadászzöld

A 2019-es év egyik legjobb választása a vadászzöld. Időtlen és csodálatosan mutat a természetközeli árnyalatok és a semleges színek mellett. Mivel nem egyértelműen férfias vagy nőies szín, remek döntés egy-egy falat vagy bútordarabot erre a színre lefesteni.

4. Szürkéskék

A szürkéskék nyugtatólag hat ránk, pozitív energiát nyerhet tőle az otthonunk.

5. Optimista sárgák

Az optimizmus színe a sárga, amit kiválóan lehet párosítani a hidegebb kékekkel, bézzsel, pinkkel.

6. Lágy terrakotta 

Ha elementáris, természet inspirálta színre vágyik az otthonában, válassza a terrakottát.

7. Halvány púderszínek 

A visszafogott színek kedvelői válasszák a halvány púderszínek árnyalatait, és nem fognak csalódni. Nemcsak divatos, de időtálló választás, ami szerényen meghúzódik és kiváló alapot ad a merészebb lakberendezési daraboknak.

8. „Majdnem fehér”

A fehér színnél klasszikusabb nincs is, de ezt most érdemes megbolondítani egy kicsit, hogy „majdnem fehéret” kapjunk. Még így is minimalista marad a színválasztásunk, de egy kis dinamikát vihetünk bele. Sőt, a fugaszínekben is bátran kísérletezhetünk, érdemes időt eltölteni azzal, hogy megtaláljuk a tökéletes színt.

Az elledecor.com cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr914610362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása