Kényelmet és nyugalmat sugárzó terek a lakásban
2019. március 04. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Kényelmet és nyugalmat sugárzó terek a lakásban

Ha Ön is kedveli a kényelmet és nyugalmat sugárzó tereket és a letisztult, modern lakberendezést, ezt látnia kell! Inspiráló megoldásokat mutatunk, amelyekből Ön is elleshet jó sok ötletet.

Egy pár 112 négyzetméteres, háromszobás lakásában a fehér, a kék és zöld színek dominálnak, anyaghasználatban pedig a fa és a mikrocement.

A stílus tiszta és modern: nagy hangsúlyt kapott, hogy a lakás minden része kényelmes legyen és a hangulat nyugalmat sugározzon.

Érdekes döntés, hogy a nappali fő színe a kék lett, amely nem szokványos megoldás. A falpanelek és a kiegészítők remekül egyensúlyozzák a látványos megoldást. Ha Ön is kedveli a nem szokványos színeket, például a fugázóanyagok területén, itt talál igazán inspiráló megoldásokat .

A lakás többi részében viszont a tiszta fehér falaké a főszerep, amelyet például az előszobában egy izgalmas geometrikus falfestéssel törtek meg. Izgalmas kombináció a fehér falak mellett a mikrocement padló tiszta szürke felülete. Cementpadló kialakításához kiemelten fontos a jó minőségű segédanyagok használata, ide kattintva talál segítséget ehhez.

A hálószobában jó döntés a fa felületek megjelenése, melegséget és természetességet teremtenek, de megmarad a lakásban uralkodó modern stílus is. Fa anyagú burkolatokat szeretne Ön is az otthonában? Válassza a megfelelő segédanyagokat, és a meleg, természetes hatás hosszú évekig ugyanolyan tökéletes marad. Kattintson ide a részletekért.

A legnagyobb kihívást a 10 méter hosszú, ablak nélküli fal jelentette - ebben a nagy helyiségben kapott helyet a konyha és a nappali, egy térben. A szoba végében lévő ablak nem adott elegendő fényt, így azt a megoldást választották a tulajdonosok, hogy a szomszédos vendégszoba falát fémkeretes üvegezett válaszfalra cserélték, ezzel növelve a helyiségbe jutó természetes fényt.

A lakbermagazin.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr4414629046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása