5 apró ötlet, amitől tavaszi hangulat lesz a kicsi lakásban is
2019. március 18. írta: Minden, ami lakásfelújítás

5 apró ötlet, amitől tavaszi hangulat lesz a kicsi lakásban is

Akármekkora területű is a lakhelye, ezt az 5 tavaszindító ötletet mindenképpen látnia kell, ha igazán tavaszi hangulatot szeretne az otthonában.

  1. Kezdje a falakon

Egy új szín a falon elképesztő változásokat eredményez, és viszonylag gyorsan elkészülhet vele. Vagy nézzen körül a tapéták választékában. Egy igazán izgalmas, érdekes mintázatú tapétát elég egy csíkban feltenni, és máris megváltozik a szoba dinamikája.

  1. Virágokat mindenhová

A zöld növények élettel telítik meg a helyiségeket. Öröm lesz belépni a szobába, ha pompás zöldekre és virágokra esik az első pillantásunk. Lógassa, tegye egy kisszékre vagy ablakpárkányra, a lényeg, hogy elég fényt kapjanak.

  1. A függönyök is fontosak

Lehet, hogy erre nem is gondolt: elég magasan van a függöny a szobában? Ne az ablakhoz igazítsa a függönyrudat, hanem tegye sokkal feljebb, és ügyeljen arra, hogy a függöny a padlóig érjen. Így több fény jut a szobába és magasabbnak is fog tűnni a helyiség, ezzel optikailag megnagyobbítja a teret.

  1. Textíliák

Szerezzen be vagy varrjon új párnahuzatokat, izgalmas mintázattal vagy szokatlan színben. Azonnal tavaszi lesz a hangulat, ha ilyen módon lecseréli a kissé megunt kiegészítőket.

  1. A lábunk elé is nézzünk

Lehet, hogy még a felújítás nem esedékes vagy még nem állt össze a pénzkeret, de addig is, egy jól megválasztott szőnyeggel hihetetlen eredményeket érhetünk el, az egész helyiség megváltozhat egy ilyen apróságtól.

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3714684280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása