Új falszín gyorsan: rendkívüli ötletek, amit érdemes lemásolni
2019. március 25. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Új falszín gyorsan: rendkívüli ötletek, amit érdemes lemásolni

A bútorkatalógusokból nemcsak a kínálatot érdemes szemügyre venni, hanem a körítést is. Íme, 5 szuper példa, amit a háttérben megbújó részletek adnak. Inspirálódjon Ön is a rendkívüli ötletekből!

Kép komplementer szín, a piszkos kék és a halvány rózsaszín használata ilyen izgalmas eredménnyel járhat. Jópofa ötlet, hogy a kék fal szegélyét is rózsaszínre festették, ez az apróság vizuálisan összeköti a két falat.

Az nem ritka, ha egy falat más színűre festenek, mint a többit, a képen látható megoldás viszont egészen egyedi: csak a háromnegyedéig kapott a fal más színt. Így még jobban kiemelhetünk egy hangsúlyos területet.

 

Ebben a gyerekszobában az egyik vékony fal lett rózsaszín, ami megtöri a kék dominanciáját. A meleg szín meglepő elhelyezése dinamikát visz a szobába.

 

Meglepően elegáns stílust kap a szoba, ha az ajtót és az ajtófélfát olyan színűre festjük, mint a fal.

Ha van rá lehetőség, érdemes azon elgondolkodni, hogy a padló is színes legyen. A képen látható rózsaszín-sárga párosítás nagyon jól működik, és izgalmasan egyedivé, modernné teszi a helyiséget.

Ha kedvet kapott a képek alapján a tavaszi lakásfestéshez, egyet ne feledjen: a gyakran párásodó helyiségekbe, vagyis a fürdőszobába, konyhába érdemes vízlepergető és penészesedést gátló festékeket választani. Például a Silancolor Plus rendszer olyan festékcsalád, amely mindkét feltételnek kiválóan megfelel, és amely a falfelületeknek hosszú időn át hatékony és tartós védelmet nyújt.

A szobák falai ragyogóan tiszták maradnak, ha például a Dursilite falfestéket választjuk, amely mosható és tisztítható. A Colorite Matt festék légáteresztő tulajdonságú, és sima, matt, bársonyosan tiszta falfelületet lehet vele kialakítani.

 

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr8714703068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása