Káprázatos konyhák: ezt választották a szakértők
2019. március 26. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Káprázatos konyhák: ezt választották a szakértők

A konyha az otthonok lelke, központi kérdés, hogy milyen stílusú, milyen színű és típusú konyhát választunk magunknak. Az alábbi inspiráló választásokkal a szakértők megmutatják, milyen az a konyha, amibe első látásra beleszerettek. Ön melyiket fogadná el azonnal?

A legszínesebb konyha

Nagyon merész lakástulajdonosok bevállalhatják, hogy a konyha sokféle színben pompázzon. Az biztos, hogy minden nap vidáman kezdődik itt! A szekrényajtókat öntapadós tapétával ragasztották le a tulajdonosok, hogy minél könnyebb legyen eltávolítani, ha megunják a színeket.

Merész, de nem annyira

Ez is egy színes konyha, de már csak a feltűnő rózsaszín dominál. Nem megszokott színválasztás, de a fehér és fekete kiegészítőkkel remekül mutat.

Egy másik változat, ahol a kék szín az uralkodó:

És egy harmadik, ahol szintén nem a konyhákra jellemző színt választották:

A hagyományosabb megoldás

Hagyományos, mégis divatos ez a konyha: nyitott polcok, metrócsempe, akasztós megoldások. És természetes színek mindenhol, plusz egy kis fehér.

Izgalmas színpáros

Arany szekrények és rózsaszín betonsziget. Nem túl gyakori látvány, az biztos. És mégis, elképesztően mutat, jól működik egymás mellett ez a két érdekes választás.

Amit a természet ihletett

A növények, virágok, a virágos tapéta, a színek: rózsaszín, zöld és fehér – mind a természetközeliséget hangsúlyozzák.

Csak látszólag semmi különös

Első pillantásra nem túl különleges ez a konyha, de nézzük meg még egyszer: kék szekrényajtók, nyitott polcok, fa konyhapult, színes szőnyeg. Az apró részletek is kiemelkedővé tehetnek egy konyhát.

Egy érdekes elem

Egészen szokványos lenne ez a konyha, ha nem lenne ott a pult fölötti izgalmas csempemegoldás. Kiválóan illik a fehér-fa kombinációba, mégis érdekessé válik tőle a konyha.

Az apartmenttherapy.com cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr3814717447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása