Kis lakásokhoz 7 okos, mobil berendezési trükk
2019. július 22. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Kis lakásokhoz 7 okos, mobil berendezési trükk

Ha kis méretű az otthonunk, minden egyes bútordarabnak maximálisan ki kell szolgálnia a funkcióját. Ezzel a 7 lakberendezési ötlettel sok helyet megspórolhat, miközben a kényelemről sem kell lemondania.

Ezekkel a beépített és mobil ötletekkel teheti az otthonát élhetőbbé:

  • Állítható magasságú asztal

Egy magasságában állítható asztalt egy gyors mozdulattal dohányzóasztalból étkezőasztallá változtathatunk. A kipárnázott sarokkanapé egyszerre betöltheti az ebédlőgarnitúra és a kényelmes tévénézős kanapé szerepét is.

  • Megnagyobbítható étkezőasztal

Ha van hely ebédlőasztalnak, érdemes olyat választani, ami a hétköznapokban a kisebb méretével is kiszolgál minket, viszont baráti vagy családi összejövetelek alkalmával könnyen nagyobb méretűvé alakítható.

  • Kihúzható munkafelület

Sok konyhabútorban alkalmazzák már a kihúzható extra felületet, az ötletet más helyiségben is bevethetjük, például ott, ahol egy mobil irodát szeretnénk kialakítani.

  • Lehajtható étkezőasztal

Egy kis konyhában minden hely számít, ezért jó ötlet a felhajtható ebédlőasztal a hozzá tartozó, falhoz tolható ülésekkel.

  • Beépített íróasztal

Ugyanezt a megoldást az íróasztal esetében is alkalmazhatjuk: rejtsük el az íróasztalt egy beépített szekrénybe. Ha a szekrényajtót lenyitjuk, asztallap lesz belőle, a szekrény belsejében pedig az összes „irodai” kelléket tárolhatjuk.

  • Összeilleszthető dohányzóasztal és kanapé

Egy padszerű kanapé kialakítása lehetővé teszi, hogy a dohányzóasztalt és a hozzá tartozó üléseket betoljuk a pad alá, ha szükségünk van a helyre.

  • Okos lépcsők

A lépcsők alatti területet mindenképp érdemes kihasználni, ha kicsi a lakásunk. Minden centimétert kitöltve rengeteg tárolóhelyre teszünk szert, a különben kihasználatlan terülten.

 A lakbermagazin.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr9614933706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása