7 remek lakberendezési ötlet kis lakásban
2019. szeptember 02. írta: Minden, ami lakásfelújítás

7 remek lakberendezési ötlet kis lakásban

El tudja képzelni, hogy egy 37 négyzetméteres lakásban két hálóhely és egy konyhasziget is legyen? Mutatjuk a 7 trükköt, amivel mindez lehetséges.

Tele van érdekes részletekkel ez a 37 négyzetméteres lakás. A lakás méretéhez képest szinte hihetetlen, hogy mennyi mindennek találtak helyet, a végeredmény pedig egyedi, inspiráló és egyáltalán nem kelt túlzsúfolt hatást.

  1. Az előszobát látványosan elkülönítették egy különleges színnel

Az előszoba ugyan nem különül a lakás többi részétől, de a különleges dizájn jól látható módon felfesti a határokat. A festés nem csak a falakon, de a padlón is jelöli a területet.

  1. Tükrös szekrényajtók

A tágas szekrény az előszobában, a tükrös ajtóknak köszönhetően, szinte beleolvad a környezetbe. A tükrös felületek vizuálisan növelik a teret és a természetes fény hatását is növelik.

  1. Természetes anyagok, textúrák, árnyalatok

A lakásbelső sok természetes anyagot tartalmaz. A nyugodt színek – bőr, fa, különböző textíliák –kényelmes hangulatot és változatos, érdekes teret teremtenek.

  1. Cserépkályha

Egy cserépkályha vagy egy kandalló bármilyen enteriőrnek remek, meleg hangulatot adhat.

  1. A konyhasziget tükröződő, aranyszínű fém burkolatot kapott

A lakás fő látványeleme a konyhasziget, amely tükröződő, aranyszínű fém borítást kapott. A kis hely miatt más konyhabútor nincs, a tervezők ebbe a tömbbe helyeztek minden funkciót – beépített sütő, főzőlap, mosogató, konyhaszekrény, munkalap. A tükröződő arany fém borítás nem csak látványos, de a vizuális megjelenés is könnyedebb a térben.

  1. Két hálóhely, egy fő hálószoba és egy galéria

A tervezőknek sikerült két hálóhelyet kialakítani ezen a kis. Mindkét terület jól elkülönül: a galéria a fürdőszoba fölött került kialakításra, és egy létrával lehet megközelíteni. A fő hálót üvegfallal választották le – az alsó üveg elemek fölött a felső keret nem tartalmaz üvegezést, így a szellőzés is megoldott.

  1. A fürdőszoba is ablakot kapott

A fürdőszoba kap természetes fényt, habár a lakáson kívülre nyíló ablakkal nem rendelkezik. Közvetlenül a konyha ablaka mellé került egy belső is, így a fürdőbe is juthat a nappali fényekből.

A lakbermagazin.hu cikke nyomán, képek is onnan.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr1414991646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása