Trend riadó! Ezeket a festék színeket fogjuk látni mindenhol 2020-ban
2020. január 27. írta: Minden, ami lakásfelújítás

Trend riadó! Ezeket a festék színeket fogjuk látni mindenhol 2020-ban

Aki követi a lakberendezési trendeket, az tudja, hogy minden évben vannak olyan meghatározó színtrendek, amelyek nagyban meghatározzák, milyen színű tárgyakkal, burkolatokkal, festékekkel fogunk találkozni a lakberendezési áruházakban. Aki jövőre szeretné felújítani az otthonát, de nem érzékeny a trendekre, annak is érdemes megnézni az újdonságokat, mert rengeteg friss ötlettel találkozhat!

trend-riado-festek-szin-2020.jpg

Milyen színű festéket válasszak? 5 trendi ötlet

Kínai porcelán

A világhírű kínai kék-fehér porcelén kék árnyalatáról van szó, amely a kobalt- és a tintakék keveréke. Nyugalmat árasztó, kellemes szín, amelyet mindenki értékelni fog, aki az otthonára mint a béke és a csend szigetére tekint. Relaxálás, pihenés, elvonulás a világ zajától – ezek azok a fő motívumok, amelyek a lakberendezésben vezető szerephez fognak jutni a következő időszakban.

Vissza a természethez: pasztellzöld

A természet színei, a barnák és zöldek visszafogottabb árnyalatai abszolút kedvencek lesznek jövőre. A pasztellzöld lágy, megnyugtató árnyalat, ami azoknak lesz a kedvence, akik nem igazán bevállalósak, de szeretnék szép és különleges színekben látni az otthonukat. A természet inspirálta finom árnyalatok közismerten jó választásnak számítanak a hálószobában, a dolgozószobában vagy az előszobában, mivel stresszcsökkentő hatásúak.

Homokszín

Elegáns hatású szín, ami a falon gyönyörűen mutat, és garantáltan bármilyen lakberendezési stílushoz tökéletesen illik. Tökéletes szín egy „meleg családi fészekhez”, különösen ha kényelmes bútorokkal, párnákkal és puha takarókkal kombináljuk.

Élénksárga

A sárga képviseli 2020-ban a vidám, energikus színeket. A sárga fal 2019-ben is a vezető trendek közé tartozott, de inkább a visszafogottabb, pasztellesebb árnyalatok vitték a prímet. Az biztos, hogy az élénksárga jó választás a nappaliba és a gyerekszobába, és általában mindenhol, ahová napos hangulatot szeretnénk varázsolni.

Szürkéslila

A különleges árnyalat egyszerre meleg és hideg, emlékeztet a hajnali ég színére, és ezzel egy új kezdet frissességét árasztja. Lehet levendulás, lehet padlizsános, a szürkének köszönhetően visszafogott, megnyugtató színt kapunk, ami egyszerre elegáns és modern. Mivel relaxáló hatású, főként a hálószobába ajánlott.

A bejegyzés trackback címe:

https://mapei.blog.hu/api/trackback/id/tr10015356146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása